(Motoexotica teemaline) parkimine Tartus
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 586 korda
Re: (Motoexotica teemaline) parkimine Tartus
claw kirjutas:Mulle teeb nalja see, et kui saad parkimistrahvi ja otsustad selle vaidlustada, siis saadad koopia linnapeale ja solvud, sest ta ei tegele.
Inimesed eksivad, kuulu järgi parkimiskontrolörid teevad seda ekstra tihti. Vaideid pidi palju olema. Kõik linnapeale saata? Sa Tallinnas Edgarile kurdad, kui trahvi saad?
Ma saatsin lihtsalt linna üld meilile,sest Korraldaja ütles(helistasin,kirjale ei vastatud),et see pole nende asi,kuidas linnas pargitakse,see on Tartu linna asi(Ühisteenustel on leping Tartu linnaga, teglikult oli Maaülikooliga).Kuigi seal oli ajutine märk ,mis näitas,et seal on parkla(eeldasin,et korraldatud juba näitusekorraldaja poolt nii).Peale kirja saatmist,järgmise päeva hommikul tuli vastus, Hr linnapea isiklikult vastas ja juba varakult oli kirjutanud,miski kell 7 paiku.Ma pole kuskil öelnud,et mina talle kirjutasin.
RasmusL sul on ilmselt õigus,kõik need kontrolörid olid naissoost ja üks isegi kena ja see parkla on nädalavahetusel tasuta,seda ju ütles mulle ka kontrolör,kellelt küsisin ,kuidas maksta.
Parkimiskella puudumiseta parkimise eest trahv,sellel 60min kohal, tühistati ka selle viitega,et kui on tasuta siis ei pea ka kellaga mässama ehk nende kontrolör eksis. Aga enne seda sain ma pikkalt ajukeppi,et selleni jõuda.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.