(Motoexotica teemaline) parkimine Tartus
-
- Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 299 korda
Re: (Motoexotica teemaline) parkimine Tartus
ranel kirjutas:urmas66 kirjutas:Aga sa lükkasid suure suuga midagi ümber mis osutus soojaks auruks.Lükka siis ümber,mis niisama kelgid
Teen otsa lahti. Palun, esimene link. Kuna nagunii teekonna kokku panek oleks aja raiskamine, siis ma ei hakka oma aega terve marsruudi peale raiskama.
https://transport.tallinn.ee/#plan/2190 ... -1,21107-1
Ülejäänuga saad vast ise hakkama.RasmusL. Ega eelmise aasta maamess on vist ainus, mis tuleb meelde, kus märgid terve nv ja isegi esmaspäeval olid osad veel koristamata. Rohkem sellises mastaabis üritusi seal ju nagunii pole. Eks kui mingi päev on kooli asja(ilmselt homme tuleb raamatukogust läbi käia), siis teeb pildi ka Urmase kurikuulsast parkimiskohast ära.
Sügisel oli ka see Motorshow kuhu liitlasväed olid oma sõjatehnika toonud. Samuti polnud kusagile mujale parkida kui emü parklasse Trahvi ei saanud ja isegi korraldajad suunasid sinnapoole parkima. Kuid samuti jäi ka see meelde, kui ûks ägedamaid eesti messe kus ma käind olen. Sügisesel näitusel käib kordades rohkem rahvast kui exotical, tundub et autohuvilisi kõvasti rohkem.
Everybody got a plan until they get punched in the face.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.