Õhufiltri õlitamine/puhastamine → Re: ÕHUFILTER


Syn
Postitusi: 186
Liitunud: 28 Juun 2011, 20:55
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 7 korda

Re: ÕHUFILTER

Lugemata postitus Postitas Syn »

urmas66 kirjutas:
Syn kirjutas:

Tere. Küsiks siin teemas õhufiltri õlitamise kohta. K6 gixxeril BMC pestav filter vahel ja hetkel proovin elus esimest korda seda õlitada.
Palju see mõistlik kogus sinna valada on?. Esimese ringinga läks natuke alla poole sellest 250ml pudelist käiku. Silma järgi tundub,et on ilusti ühtlaselt kaetud. On see umbkaudu 100ml piisav selle filtri peale või peaks minema ja ühe kihi veel valama?

Minul on pihustatav(pumpudelis) õli ja tsikli filtrile läheb (pipercross) tõesti mõned grammid võib olla. Pihustan pealmisele pinnale natuke,et õrnalt niiskeks jääks.Mul see mingi paarisaja grammine pudel juba mitu aastat kasutusel.
BMC on sul ilmselt samalaadne nagu KN või JR ehk siis selline võrguga kaetud raamil,kas originaal airboxi sobiv või koonus? Kui nii, siis pakun,et seda õli on palju sinna läinud. Pihustatakse õli ainult välimisele poolele ja lihtsalt kergelt niiskeks.Maha pole mõtet pesema hakata,aga proovi liigne ära kuivatada, mingi paberi või pehme lapiga.

Sai palju jah. Lasin päris pikalt vedeleda ja loik oli all. Ega see üleõlitamine mingeid negatiivseid tagajärgi ei too? Liigne voolab läbi ja asi ok?
Selle vedela lahenduse puhul väga paremini nagu ei oskaksi õlitada. Selleks, et kõik kohad kaetud saaks, tundub (pudeliga kaasa tuleva tilaga) üleujutamine üsna vältimatu.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”