[u+] Kui ohtlik täpselt on mootorrattaga sõitmine?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: [u+] Kui ohtlik täpselt on mootorrattaga sõitmine?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

urmas66 kirjutas:

Taeva näitavad tuled ei näita teele(sellised,mis rekkameest pimestavad, näitavad taevasse) ja oled pimedas pigem endale ohtlik. Sa ei näe ju teed normaalselt.
Ma küll ei häbene kõike mis põleb sellisele pimestajale vastu panna.Ja mul on millega vastata. Päriselt on need regullimata tuledega sõitjad ebameeldivad ja mul pole ka mingit põhjust neile vastu tulla ning neid mitte pimestada. Nagu koer külale,nii küla koerale.

Need rekkamehed on ka kohati ikka korralikud hellikud ja kiuspunnid. Kui mul mõni tuli natuke liiga üles näitab või vahel kaugtuli peale jääb siis ausalt, pimedaks ta selle seasilma peale küll ei jää. Tsiklil pole tulesid ollagi. Pigem on sellele järgnev reakstsioon, kus kõik rekkal leidauvad tuled ja viled sisse lülitakse selline "ma sulle näitan, kuradi raisk!" reaktsioon, mis mootorrtaturi tõeliselt pimedaks teeb. Eriti sajuse ilmaga.

Ja sellest reakstiooonist, Urmas. Kui teha väike vilkastus esituledega siis inimesed saavad aru ja lülitavd ümber mõttega "ah, jah, sorry, tuli jäi vist peale" aga pärast "küla koerale reaktsiooni" tuleb ainult korralik liiklusviha koos mõttega "mine p*sse, kuradi lambiahv!". Mõned taovad pärast peegleid ka maha. Kellel seda õigupoolest vaja on?

Aga teemas püsides: tiklisõit on vastavalt statistikale 39x ohtlikum, kui autoga liiklemine. Vähemalt nii väidavad välismaised uuringud ja anlüüsid, mis võtavad arvesse nii sõidukite hulka kui ka läbitud kilomeetreid. Siin ka üks õnnetuseteemaline infograafika http://www.motorcycleinsurance.com/moto ... fographic/

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”