Elu valikud: Tsikkel vs elukaaslane v vastupidi? → Re: Tsikkel vs Naine v vastupidi?

Kasutaja avatar

pühak
Postitusi: 1811
Liitunud: 08 Okt 2012, 10:26
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Asukoht: Lääne-Virumaa
Tänanud: 217 korda
Tänatud: 88 korda

Re: Tsikkel vs Naine v vastupidi?

Lugemata postitus Postitas pühak »

tramm66 kirjutas:
Spoiler
Hr.Nõel kirjutas:

TRAMAEIVÕI... Mis teema???

Diagnoosiks autorile võiks vabalt panna- "Trammi sündroom". Loodame et healoomuline.
Trammil hakkas väga ebamäärane teemaarendus pihta tavaliselt alates 02.00 öösel, peale teatud kogust vedelas olekus "raamatute lugemist".
Noh nüüd.... juba 22.30. Pole midagi elu areneb ja muutub kiiremaks.
Aga jõudu ja paranemist patsientidele. :bsmile:
Huvitav lugemine ikkagi.

Teemaalgataja tegu, siia trükimustas kirjutatuna, omab ju siinviibijate suhtes märgatavat mõju - retseptorite signaliseerimised/konkreetsed elektrilised impulsid... piki närvirakkude püsiühenduse liinepidi toimuvad, ka isegi veel täpselt kaardistamata sihtkohtasesse selles liikluses / ja no iga, ka "pähklisuuruses" oleva, samanimelise vidina tegevuse aktiviseerumised jms. mis muuhulgas tuletab eelkõige just Sulle meelde, et Sa oled siiski päriselt elus ja ei ole absoluutselt kindlasti mitte vegetatiivne "juurvili", millise ülim saavutus ilmselgelt on, meie koduplaneedil, ... kasvada toiduks.
Labaseima tõlgenduse nominendiks, teemaalgataja filossofiabudgetis, tahaks kandideerida nüüd oma olemasolevate teoreemidega ka nominatsioonidele, kus kogu sisu asja enda mõttes, kolmnurgas: "mees/mootorratas/naine", ei oma absoluutselt mingit tähtsust just naise aspektist. Teoreemi tõestamiseks, kirjutan siia, no näiteks kolm tükki, tuhandetest, seda kinnitavatest väidetest, parandage palun kui eksin:

  1. naiseks saab emane inimene, kes on sünnitanud lapse või astunud religioosssesse abielusuhtesse (viimase mõtlesid välja ju ikka mehed ja tagamõttega, kus naisnähtuse parafraseerimise teisenduseks, saaks suht märkamatult, eriti peenelt kinnistada vahetu seose, katku, vägutabamuse, needuse, nõiduse ja muu sellisel jabural heidutusel, et meepotti ei satuks kärbest ka siis kui endal potist juba pikemat aega siiber).
  2. emasel, juba varases puberteedis, on kogu selle indiviidi liigi kinnismõtteks välja kujunenud, et "saunaakna" laseb sisse lüüa ainult ägedal "pahal poisil", klammerumine on aga vahetus seoses üldse muude asjadega, esimesest osast naisindiviiid aru ei saa ja pole mõtet sellel teemal pikemalt peatuda - ignoreerida tuleks ka selle liigi küsimusi samal teemal... las vaibub kuidagi raugemise või ms. aspektiga - positsioonivõitluses sa mees võida kohe, andes ära oma pangakaart ja pin. Aga kes on siis see prints valgel hobusel kes iga selkastoori lõpus skoorib? Ei saa aru, et kui mälupildi alusel on võimalik visandada üsnagi sarnane indiviid pliiatsiga paberile, et mis kuradi zoofiilia seal emase peas ketrab ja mis värk selle printsi ja eriti veel hobusega on?
  3. kolmas punkt ei ole tglt uus jutt vaid punktkiri täppidega nendele kes ei näe või aru ei saa

MOTT

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”