Tsikli ostmine Rootsist


Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Tsikli ostmine Rootsist

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Ahoi,

jäi korra silma, et keegi foorumis umbes paar-kolm nädalat tagasi otsis abi tsikli ära toomisel Rootsist (vist Sundsvalli poolt)...aga "rootsi" järgi otsides enam seda teemat ei leidnud!? Kas rändas juba prükki see teema, kui mitteaktuaalne...või ei oska ma lihtsalt seda taasleida?

Ning küsin üldse selle pärast, et endal aprilli lõpupäevil taas Rootsi minek ees. Marsruudil Kapellskär-Gävle-Sandviken-Stockholm ja ennekõike järelhaagisel üht autot tooma, aga kuna "veduriks" kaubik, kuhu võiks siis üks suurem, või paar väiksemat sääreväristit mahtuda...siis võiks mõelda ka variandile, et transakulude lahjendamiseks kellelegi sealtkandist veel ratta (või miks mitte ka mõne muu suurema kola , mis veel inimliku vaevaga tavalisse Transporter T5 mahub) transa/ostu abi pakkuda!

NB! Usun, et olen üle keskmise võimeline ratta tehnilist olukorda hindama- enamus oma tsiklite, nii enduro kui tänavarataste, rem.tööd ise läbi teinud-käinud.
Ja tegelikult olen tänu oma saksa keele oskusele kunagi ka mitme tuttava soovil rattaid Saksast toonud (lihtsalt siia pole seda välja hõisanud, siin selleks oma väljakujunenud inimesed olemas juba ; ), lisaks kolm enduurokat ka rootsist ostetud, seega mingi kogemus nagu oleks.
Muidugi oleks eelistatud, kui huviline esmase kontakti müüjaga ise loob ja müüja inglise/saksa keeles suhtleks (kuna "min svenska är inte bra" : ), et mul jääks pigem "kirjeldusele vastavuse" kontroll ja transapool...aga kui huvi väga suur, siis ühe ratta isegi sain ostetud müüja käest, kes viitsis ainult rootsi keeles suhelda ;)

parimat,
Meelis
5o5968o või
meeliskiri(ät)gmail.com

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”