Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1097 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Miks mulle ei meeldi, et tsikliga sõitjaid rammitakse (ootamatu ettekeeramine pole erinev): inimesed lähevad häbematult kergelt katki, nii katki, et enam üldse käima ei lähegi. Mäletate seda venda, kes paar aastat tagasi Maardus tühise kiirusega (alla 30kmh) ootamatult peatunud kaubikule tagant sisse sõitis ja siis omal jalal aia äärde jalutas ning kiirabi saabumise ajaks surnud oli. Tõenäosus, et tsikli ja mõne muu, raske eseme kokkupõrkel inimene lootusetult katki läheb on ülikõrge.

Ma pigem pooldan ka mootrarratta puhul "siili" tee peal kui otsasõitmist. See on selgelt vaba tahte küsimus. Kui vend otsustab kinni mitte pidada ja üle "siili" sõidab ning seejäel surma saab siis on ta otsused kõik viimaseni ise vastu võtnud ja kõik toimingud ise läbi viinud. 100% vaba tahe. Sellisel juhul palju õnne. Rammimise või ootamatu ettekeeramise puhul ei võta ta ise otsust vastu vaid seda teeb keegi teine tema eest.

Kusjuures, ma ei väida, et see talle paras polnud ning et ta seda ära teeninud polnud. Mõlemal puhul tuleb nentida, et sai paraja mõõduga. Aga sellest hoolimata pole ma nõus selle mudeliga, sest see sisaldab liigseid riske, kättemaksu elemente ning on raske aru saada, kus kasutatakse liigset jõudu ja kus mitte.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”