Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

te verejanulised pole grammigi paremad sellest eest ära sõitjast. Lihtsalt hull soov on kõigile näidata milline ühiskonna kaitsjast supperkangelane ma olen.
Tuuakse appi harjavarrega perse saanud tütrkesi ja tonnide viisi TNT´d
Lisaks on hirmus nigelad need andmebaasid, millega hiljem karistada oleks võimalik, sest kiivri alla ei näe.
Kõik on siin hirmsad illikukud (kõvemad "illikukud kekkavad aegajalt, kuidas nõuka ajal sai eest ära sõidetud ja nii koomas peaga sõidetud, et ise ka ei mäleta teised ütlesid) samuti on kõikide lapsed kodus malet mängimas.
Juurutage nende perse saanud tütarde ja TNT asemel seda sama kiivri alla ei näe mõtet edasi (tütreid ja TNT siia tuua on meelevaldne plöma). Visiiri tõstes võivad sulle vastu vaadata hirmunud lapse silmad, mis kiirabi saabumise ajaks on igaveseks sulgunud.
Lubadeta eest ära sõit ei ole parlanksis sellise võimaliku lõpuga.
Tütred on integreerumine ning "tuleb" mõista
TNT mehed võetakse võimalusel kohe maha
Siin kisendajad ei sobi korravalvuriks mitte ühe kandi pealt (pea on vägivaldsusest liiga mõrane) kosovosse missioonile paras saata.

Tulles selle juhtumi juurde, siis pole õrna aimugi, millisle kiirusel talle ette keerati ja tee blokeerit. St tegemist võis olla väga kalkuleeritud otsusega, kus kiirus oli väga väike ja vigasuste tekki ise oht madal, mida tõestab ko jooksmisega põgenemist jätkanud tegelane ise. Seega iga kõksuga ei saa ka korravalvurile kõrri karata liigse jõu näitamise süüdistusega. Neil peab siiski mingi jõud olema.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”