Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

M.T.
Postitusi: 2430
Liitunud: 23 Aug 2011, 17:12
Tsikkel: -
Tänanud: 156 korda
Tänatud: 335 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas M.T. »

jaan mmc kirjutas:

Kui sa ei lugenud, siis minu kriitika oli just politsei ükskõiksuse kohta, varavastastes kuritegudes. Nii siis, neilt sa mingit abi 99% ei saa. On kahjuks olnud paar kokkupuudet, millest ühe 15 a. tagusel juhul oli politseist niipalju abi, et kuulasid mure ära ja andsid dabroo, aimatavat varast ise külastada ja küsitleda. Seda sai ka tehtud ja ese õnnega pooleks, sealt ka kätte saadud.
Kui sellises õigusruumis elada ja näha, kuidas politsei täna, üldse ei liiguta ja pigem kurjategijate poolele asub, siis on asjad kurjasti.

Lugesin küll. Kuigi arusaamatuks jääb miks sa liikluspolitseid loobid selle poriga, mis peaks teisele osakonnale kuuluma. Nagu eespool keegi näite tõi juba, siis see et ühe ettevõtte santehnikud on objektil pasa maha pannud, ei tähenda automaatselt et elektrikud oma tööd hästi ei tee. Loomulikult ühe osakonna halb maine rikub kogu ettevõtte või organisatsiooni mainet ja kujundab eelarvamusi. Eks musti lambaid jagu kõikjale, ka politseisse. Aga püüdkem siiski objektiivsed olla. Ka meie ehk ratturite hulgas on igasugu troppe, kas me siis oleme kõik automaatselt tropid? Ei ole, kuid kui mõni meist on jälle mainekujundusega tegelenud, siis Delfi kommentaaride järgi on kõik tsiklistid sellised.
Kuna sa siin oled pettunud politsei suhtumisse varavastase kuriteo osas, siis ongi ju see mida ma väitsin. Oleks rott olnud parajasti sinult tuuri pandud rattaga Läti suunas kimamas ning politsei oleks tal minna lasknud, oleks su :-||| jälle täistuuridel käinud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”