Politsei kui repressiivorgan ehk raha väljapressimine → Politsei kui repressiivorgan ehk raha väljapressimine


Teema algataja
jaan mmc

Politsei kui repressiivorgan ehk raha väljapressimine

Lugemata postitus Postitas jaan mmc »

M.T. kirjutas:
Spoiler
jaan mmc kirjutas:

Tegemist on liikluspolitseiga? Mh. on nende näol tegemist ka raha väljapressijatega, pastakast imetud väärtegude eest. Sain hiljuti aegunud tervisetõendi eest migi 150.- trahvi. Olukorras, kus mentidel oli see ligi pool aastat teada, (samas, kui mind ei teavitatud) proovige mulle seletada, kuidas selliste trahvide tegemine on ikka vältimatult vajalik, et tagada turvalisus, kord või minupärast lugupidamine politseisse.
Oleks rott minult ratta tuuri pannud, poleks mentidest mingit abi. Naad ei saa kunagi midagi kätte, nii, et ära ürita omistada neile kasutegurit, mida neil pole. Auklik BMW on ilmselt ainus, mille naad viimaste aastate jooksul kätte on saanud.

Ok, sinu maailmavaade selles osas on selge. Politsei on ment ja that’s it. Ja nagu Aza mainis, siis küsimusele vastamisvõime pole ka just tugev.
Ma ei pea ka õigeks tervisetõendi aegumise eest 150.- määrata, aga oma sügava kibestumuse kõrvalt võiks olla võimet ka peeglisse vaadata ning mõelda kas endal ka mingeid kohustusi on. Ei ole ülemõistuse keeruline võtta internet lahti ja sealt oma tervisetõendi kehtivust kontrollida. Miskipärast aga eeldad, et politsei peab olema sulle teavituasutus, kes sulle seda meelde peab tuletama. Äkki veel arstile kohale ka viima? Kui sa oma passil või ID-kaardil aeguda lased ning see avastatakse alles lennujaamas lennule registreerides, siis on ka Politsei- ja Piirivalveamet süüdi, et sul nüüd puhkusele sõitmata jäi? Äkki oleks aeg suureks saada ja suuta ise oma asjade korrasolu ja kehtivuse eest hoolt kanda.
Eelpool öelduga ei kaitse 150.- määramist sellise juhtumi korral, see on tõesti liig. Aga kui su suhtlus või hoiak nendega kokkupuutel oli siis samasugune, siis ei maksa ka imestada, miks ära väänati.

Suht mõttetu argumentatsioon sul. Mina olen süüdi,kuna kujundan oma seisukohad, politsei suhtumisest minusse. Jõudu paraadiks.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”