Politsei kui repressiivorgan ehk raha väljapressimine


will111
Postitusi: 5260
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Politsei kui repressiivorgan ehk raha väljapressimine

Lugemata postitus Postitas will111 »

"Kõlab nagu mingi muinasjutt. Kui politseiauto terve fooritsükli kuskil kinni hoiab ja vähegi liiklust seal on, siis küll talle signaaliga märku antaks, et ouuuu... aeg mina."

sulle võib see kõlada nagu muinasjutt, minul aga reaalne elus läbi kogetud situatsioon. politsei sõidab ees, kokku on 3 autot. polla, üks tsiviil ja siis mina. teed on kesklinnas parasjagu üsna tühjad (pühap hommik kell 8 vms). näen ees foor läheb roheliseks. politsei võtab sirge, täiesti tühja ilma ühegi takistuseta lõigu peal kiiruse maha...venitab venitab. sõidab lõpuks napilt rohelise tsükli lõpus foori alt läbi. talle järgneb tsiviil kelle ristmiku ületusel hakkab roheline vilkuma. ja siis mina kelle ristmiku ületusel on just kollase ette löönud.
ega ma ei kavatsenud küll jääda sinna seda tsüklit ootama tühja ristmiku ette (kosmose ristmik, tsükkel on ikka päris pikk ka). seda enam, et oli tarvis auto lähedal maja hoovi ära parkida, takso juba ootas seal ja lõpuks pidin veel sadamasse laeva peale ka jõudma "pool tundi enne väljumist".

ment jääb kosmose juures tee äärde seisma, laseb mind mööda ja siis sõidab järgi ning kui olen juba süda tänava lõpus oma maja värava ette jõudnud võtab vilkuritega maha ning hakkab rääkima keelava tulega ristmikule sõitmisest. kõlab nagu muinasjutt??? jah, minule kõlas ka nagu muinasjutt! :twisted: küsisin ka, et mis põhjusel teil oli vaja sellel lõigul 30ga sõita, kas meil linnas lubatud kiirus tänase seisuga veel 50 ei ole? aga no mida seal ikka neilt küsida on...nemad on ju jumalad, kelle käes on võim. pealegi, kui mul on niigi juba kiire kuskile ja hästi ei taha pikemalt menetlema jääda siis olen tähele pannud, et mida vähem küsimusi küsid seda kiiremini läheb.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”