Hälvik- Mootorratturid


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas will111 »

"Elementaarne, et tuleb ka vastutada, kasvõi elu hinnaga, kui oled valmis omal valikul nii kaugele minema"

endale ei tundu midagi midagi väga imelikku kui selle kirja pandud lause uuesti läbi loed ja natuke mõtled, mida siis ikkagi kirja sai pandud? päris hirmus juba mõelda, mismoodi osade isikute mõte võib töötada, et taolist materjali toodetakse :D Huvitav, et kui astuda samm kõrvale ja vaadata näiteks relvaseadust ja kasutamist ning sellega seonduvat...miks on tehtud seadused mille kohaselt tuleb teha mingisuguseid hoiatuslaske õhku jne. Ja isegi kui need on tehtud siis võid lõpuks ikka süüdlaseks jääda isegi kui kasutasid relva puhtalt enesekaitseks.
Tohutu boleemika oli eelmine suvi tallinnas juba puhtalt sellest kui üks tüüp kellele tahtlikult tagant sisse rammiti, näitas, et tal on relv.
Äkki peaks olema nii, et kui keegi tuleb ja varastab minu garaazist väärtusliku eseme ja ma taban ta teolt siis võin lihtsalt lasta samal hetkel kuuli pähe. Noh, et kui nii kaugele juba on mindud siis peaks ju olema valmis vastutama ka...mille muuga kui oma eluga, kas pole? Või miks mina ausa ja eeskujuliku ühiskonnaliikmena pean oma raske töö ja vaevaga ülal pidama mingeid kuradi narkodiilereid, pedofiile, paadunud vargaid...reaalseid mõrvareid. Erinevalt nendest "võibolla see eest ära sõitja on mingi suur pätt" tüüpidest on eelnimetatute süü juba tõestatud. Lastagu siis maha...kas tüübid pole piisavalt kaugele veel läinud või, et oma eluga vastutada?!



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”