Hälvik- Mootorratturid


JAWAmees
Postitusi: 200
Liitunud: 12 Mai 2010, 02:32
Tsikkel: R1200GS
Asukoht: Läänemaa/Harjumaa
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas JAWAmees »

Boobush kirjutas:

Analüüsides, miks see kutt antud olukorras nii võis käituda, siis.. tal oli sellel hetkel kui politsei teda märkas kaks pattu soolas, lubade puudumine + kiiruseületamine +41kmh (spido valetab, ma usun, et ta arvas et ta ületas rohkem kui 41kmh, mis on juba päris soolane trahv). Võib oletada, et sel hetkel läks veri varre sisse ja otsustas riskida ning ei õnnestunud. Riski hinnaks oli üks ametlik patt juures (peatumismärguande eiramine), ratta lõhkumine + politseiauto lõhkumine (ei tea, kas see kindlustuse alla läheb).

Seismajäämise puhul kiirusületamise eest 500€, lubadeta sõit 300 € VS eest ära sõitmisel ja vahele jäämisel 500€ + 300€ + peatumismärguande eiramine (300-800€) + lõhutud ratas + lõhutud politseiauto VS eest ära sõitmisel ja vahele jäämisel ÜKT või šokivangistus + katkine ratas VS eest ära sõitmine = 0€.

Mina järeldan, et kuna trahvid on üsna suured, siis teatud juhtudel on seisma jäämine nii kulukas, et eest ära sõitmise risk tasub end majanduslikult ära (ärge mind nüüd risti lööge). Nüüd, kui eest ära sõitis ja kätte saadi, siis ilmselt saab šokivangistuse või ÜKT ning ei pea midagi maksma.

Ei propageeri eest ära sõitmist, kuid faktid on sellised.

Lisaks siia veel selle, et paljud vist ei kujuta ette, kui kiiresti langeb otsus proovida eest ära saada.
Seda tunnet mis tekib, kui vastu tulev Superb pidurdab plokki ja lööb plafooni tööle ning sa EI OLE KINDEL, kas sul oli parasjagu +40 või +65 on väga keeruline kirjeldada.
Kõige kõvemad moraalitsejad võiksid ennast sellises situatsioonis sirgel teel sõitva 130kW ratta selga mõelda- olete kindlad, et peatuksite?

J.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”