Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

M.T.
Postitusi: 2425
Liitunud: 23 Aug 2011, 17:12
Tsikkel: -
Tänanud: 156 korda
Tänatud: 332 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas M.T. »

simp kirjutas:

Ma olen 99% kindel, et nii sina, aza, kui ka teised on vähemalt korra mõnele ärasõitjale oma raskelt teenitud raha viinud :ner:
Kas tegu on teadmatuse, loomuliku filtri* või teadliku teise punkti rikkumisega, ma öelda ei oska.

Loomulik filter - aju ei vii lihtsalt otsi/inimesi/nägusi kokku, kuna eest äraajamine ei huvita, ega saa erilist tähelepanu.

Siinkohal oleks tegelt paslik rääkida ka rehabilitatsioonist ja selle võimalikkusest.
Tasub tähele panna, et nii mõnigi krooniline rikkuja on 5-10 aasta jooksul muutunud ja arendavad täna viisakat motokultuuri. Kindlasti tuleb paljudel vähemalt üks-kaks nime meelde.

Loomulikult olen tundnud elu jooksul inimesi, kes selliselt on käitunud. Noor ja loll olles tundus see äge ja kui päris aus olla, siis isegi sellise tükiga vist ühe korra hakkama saanud. Vist ses mõttes, et ma jõudsin neid ennetada ja pöörde kõrvaltänavasse teha enne kui nemad peatumismärguande anda. See neil jäigi andmata, seega tõlgendamise küsimus. Nagu öeldud, siis tundus see noore ja lollina äge ja ka sõbrad arvasid nii. See aga annabki ju hoogu juurde. Oleks ühiskonna seisukoht ühtne olnud ja politsei selle asemel, et mulle ikka uus ja uus võimalus anda (kiiruse eest olid mu load rohkem kui 1x aastas nende käes hoiul), mulle hoopis kohe piltlikult öeldes vastu hambaid andnud, siis oleks ehk mõistus kiiremini koju tulnud. Tänaseks on tulnud ja mõistan sellise teguviisi hukka, mind võib nüüd silmakirjalikuks täiega nimetada. Jah, olen ka mina kroonilise rikkujana korralikuks kasvanud, nagu sa näitena siin anonüümseid välja tõid. Kuid kui palju on õnne olnud, et keegi minu tõttu kannatada ei saanud, seda ei oska isegi mina öelda. Kas tahame sellist õnnemängu? Ja tihti on selle korralikuks kasvamisega siiski ka ohvrid kaasas käinud, ainult neist ei taha keegi midagi mäletada ega teada.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”