Politsei kui repressiivorgan ehk raha väljapressimine


will111
Postitusi: 5263
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Politsei kui repressiivorgan ehk raha väljapressimine

Lugemata postitus Postitas will111 »

kahjuks suurem osa liiklejaid ei paista seda teadvat...nimelt siis seda, et põhjuseta venivast politseiautost võib mööda ka sõita ja selle eest ei pandagi vangi :lol: ei ole täpselt aru saanud, kas kõigile nii hirmsasti meeldib see juhtlamba järel kolonni moodustamine või mis teema on. aga teisalt muidugi olgem ausad, juba siis kui sa oled maanteel venivast politseist mitte otse nende taga, vaid teine auto ja esimene on juhtlambal loomulikult sabas kinni nagu haagis. No ega suurem osa olukordades see 95ga möödumine ei mängi ikka hästi välja. Ja olgem teist korda ausad, kui sulle tuleb liiklust vastu ka, mida sa siis teed...kas esmatähtsa asjana jälgid pidevalt spido, et see ikka üle 95 kordagi ei läheks või esmajärjekorras vaatad, kes sulle vastu tuleb ja proovid rekkaga elunapikat tegemata sellest spido järgi 85ga politseist ikkagi mööda mahtuda? võibolla tõesti, et TOL KORRAL on seal politseiautos keegi mõistlik hing ja ei võtagi sind peale seda maha isegi kui kiirus läks korra 105 peale aga kui ei ole ja võtab?
ja kui oled kolmas auto, noh palju õnne sellest kuni 95 möödasõidust unistamisega juhul kui sõidad vähegi päevasel ajal ja kuskil, kus on liiklust ka (ehk siis laias laastus näiteks harjumaal või tallinna 50km raadiuses).

ühesõnaga, üks asi on võimalikkus. spidos 85ga liikuvast niisama venijast maanteel ma lähen mööda silmagi pilgutamata, enamasti ka siis kui neid ID-juute on seal reas 3 tükki või teinekord rohkemgi. aga hoopis teine asi on see kui sa oled selle etteaste ajal nö. eksamil ja pead jälgima ja järgima samaaegselt reaalselt kõiki võimalikke asju, äkki lõpeb just siis kui tuleb see üks ja ainuke võimalus näiteks katkendjoon ära? mõnes mõttes ma isegi ei imesta väga, et paljud juhid ei söenda pollarist mööduma hakata. sest krt teab ju, misasi leitakse kui oled oma riskantse möödasõidu lõpule viinud. ja lõpuks, mis eeskuju need mendid seal maanteel siis täpsemalt näitavad...et tulebki sõita märgatavalt alla piirnagu ja teisi liiklejaid takistada ning põhjustada arvukaid möödasõite? või et maanteel peakski tegelikult sõitma lubatust aeglasemalt, et harjuga ära, varsti panema kõikajl piirangu 80 peale? :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”