Liiklusülesanne: kes on süüdi?

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Postitusi: 1674
Liitunud: 19 Juul 2004, 15:22
Tsikkel: Kawaspa
Asukoht: Pärnu
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Liiklusülesanne: kes on süüdi?

Lugemata postitus Postitas AzA »

Aga miks mitte mõlemad süüdi?
Nr. 2 rikkus kõikvõimalikke reegleid ja nr.1 keeras peateele ette. Eks süüd jaotatakse vastavalt sellele, kellel on kõvem jurist varukast võtta ja kes rohkem tõestada suudab.
See on umbes sarnane olukord, kui kõrvalteelt ühesuunalisele minna ja nö. peateed pidi tuleb tellise alt mingi hampelmann läbi ja küpsetab sisse. Peateele ettekeeraja jääb igal juhul süüdi. Süü võib hea õnne korral jaguneda, kuna rikuti reegleid peateel liikleja poolt.
Sama olukord võib tekkida peateele parempööret sooritades, kui peateel on ütleme 10 kilomeetri ulatuses read topeltjoonega eraldatud ning kopsad otse vastu teekatte märgistuse eirajat.

Edit: Urmasele aitäh, leidis rk lahendi. Seega 1. süüdi ja kogumoos, 2. saab lihtsalt trahvid oma lolluste eest ning hea juristi korral õnnestub süüd veidi jagada.

PS: muideks aluseks on parema käe reegel. Seepärast on nr. 2 peateel, mitte foori pärast (mõlemal on kollane). Oleks nüüd 2 veits hilinenud, oleks tal hambad, sest siis oleks 1-l roheline ees ja puhas poiss :) Sellesama reegli pärast peab vasakpöörde tegija teed andma, sest ka fooriga ristmikul kehtib parem käsi.

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”