Hälvik- Mootorratturid


reimps

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas reimps »

Allan_Merik??la kirjutas:

Seda elu kaotust oleks olnud võimalik seal ära hoida - ta polnud toime pannud tegelikult mitte ühtegi seaduserikkumist, ta polnud kedagi rünnanud ega isegi ilmutanud selleks mingit tahet jne. Järelikult toimus infotöötlemine puudulikult ja võimalik, et just seetõttu oli ka reaktsioon vale.

Täitsa mööda - rünnak toimus, ainult korraldusi andnud politseiniku suhtes, mille peale pidi sekundi murdosa jooksul paarimees reageerima. Ja reageeris adekvaatselt, ohtu neutraliseerides.
Juhtimiskeskus võib seda infot analüüsida ja edastada ka reageerivale patrullile, aga sündmuspaika jõudes võib (ja reeglina ka selgub) alati tegelik olukord, seega on patrullidel reageerimisesk ning kohanemiseks suht napilt aega. Loomulikult oleks võinud seal asja ka rääkimisega lahendamist proovida, aga no näed, ei läinud nii. Misiganes põhjus(t)el, kas siis väidetava liigse jõu kasutamise, liiga järskude korralduste andmise, vähese kogemuse või hullukese keeleoskuse puudulikkus jms jms tõttu.
Pragmaatiliselt võttes - vähemalt säästeti maksumaksja rahakotist natuke raha, sest sundravi ja/või kinniminek oleks kindel olnud. See-eest kulutati umbes 10.- laskemoona näol. (See lõik on ses suhtes tundlikumatele muidugi räige, aga saab ka nii vaadata asja.). Võideti aga terve kasulik õppetund nii noaga vehkimise planeerijate, juhtimiskeskuse anaüütikute parendamise kui rünnet tõrjuvate politseinike mõttes.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”