Politsei kui repressiivorgan ehk raha väljapressimine

Kasutaja avatar

Enn
Postitusi: 188
Liitunud: 10 Juul 2009, 15:51
Tsikkel: Yamaha Super Tenere XT1200 ZE
Asukoht: Tallinn, Veskimöldre
Tänanud: 26 korda
Tänatud: 20 korda

Re: Politsei kui repressiivorgan ehk raha väljapressimine

Lugemata postitus Postitas Enn »

[quote="will111"]Sellepärast, et need on tehasest tulnuna ehitatud valetama. Ja ALATI näitama ROHKEM kui on tegelik kiirus. Selle üheks põhjuseks võibki vabalt olla see, et mõni äkki pistab vahel ka kõrgemad rattad alla ja siis oleks ju halb lugu kui auto spido hakkakski valetama kiirust kohe väiksemaks kui see tegelikult on. Kui sa aga väidad, et see nii ei ole siis äkki oskad ise anda hea vastuse miks praktiliselt kõigi autode spidod valetavad TEHASE ORIGINAALMÕÕDUS rehvide/ratastega? ja kunagi ei näita vähem kui on tegelik kiirus. kas sellepärast, et rehvirõhk on vale või? :D

Täpselt nii tehases ongi, väga õige.
Aga lisaks vaata oma autol, kas su kiirus on talve ja suverehvidega alati üks ja sama? Või kui vahetad vana jooksu rehve uute vastu, mis on näiteks suurematel velgedel ja väiksema profiiliga. Kas siis jäi kiirus samaks?
Ma ei väidagi, et spido viga ainult rehvidest tuleb, aga see on kindlasti üks mõjuritest ja põhjus, nagu sa õieti märkisid, miks tehases seda arvestades korralik varu sisse arvutatakse.
Põhi point on siiski selles, et autode spidod lihtsalt valetavad, sama moodi nagu kõikidel teistel autodel, nii ka pollaritel. Keegi, kes su ees venib 80- ga, ei pruugi seda teha tahtlikult, ta ise arvab, et sõidab 90-ga. Politseiautodel on suurtes jaoskondades iga päev eri seltskond peal, nad kunagi ei tea, mis selle auto spido viga on. Nii ongi, et näiteks lastekaitsja sõidab kuhugi maakonnakooli politseipäeva tegema ja teeb seda omast arust korrektselt 90 km/h (politsei peab ju näitama eeskuju!) Tegelik kiirus on aga hoopis 82 ja taga on vihane herilaseparv, kes ei julge mööda sõita...

Tahtsin oma tagasihoidliku postitusega ainult öelda, et suur osa teedel vuravatest värvilistest ei tee patrullsõitu ja nende lubatust väiksem sõidukiirus ei ole tahtlik kaasliiklejate kottimine.



n

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”