Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

zombi
Postitusi: 303
Liitunud: 08 Apr 2015, 03:17
Tsikkel: Honda VT600 Shadow
Tänanud: 64 korda
Tänatud: 39 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas zombi »

JAWAmees kirjutas:
Spoiler
Ain kirjutas:

Huvitav oleks teada nende põhjendust kelle arvates eest ärasõitjate peatamiseks kasutatakse liiga radikaalseid võtteid politsei poolt. Et mis on see mõistlik põhjus miks üldse peaks politsei eest ära sõitma?

Radikaalsuse osas- kui võtta kaks konkreetset juhtumit- nn "Andre" eelmisest kevadest ja praegune Pärnu kaak- siis esimene laks oli ikka reaalne-banaalne avarii(mitte mingi krdi planeeritudmüks), mida politsei üritas valgeks rääkida. Kaasreisija võib täiesti vabalt olla süütu kannataja ning riskida tema eluga olukorras, kus pole kidlaid fakte, et ta seda ei ole on
liig.
Aga vend, kes ei saa üksinda sõites baigilisega eest ära sõiduautol ja üritab peale matsu veel ära joosta- minu poolest oleks võinud veel nuia ka anda talle peale pauku.

J.

Kaasreisija eest vastutab juht. Ja kui juhi süü tõttu, (politsei peatumismärguande eiramisele järgnevad tegevused ON juhi süü,) midagi kaasreisijaga juhtub, peab selle eest vastutama juht. Kaasreisija kabelis - juht on surma põhjustaja oma hoolimatu ja võiks öelda, et isegi kuritegeliku käitumisega, mitte politsei.
Samamoodi vastutab juht ka selle eest, kui võtab omale "seljakotiks" ebakohases rõivastuses neiu ning juhtub kogemata "külje maha panema". Eriti kui ise on silmini kaitsmeid täis. Minu tsikli tahaistmele bikiinides või miniseelikus beibedel asja ei ole. Silmale ilus vaadata aga asfaldiga valus kohtuda. Mina sellist jama ei vaja. Ja kui keegi saba peal on, siis sõites ma olen koguaeg teadlik sellest, et ebaõnne korral ei sõida ma mitte ainult ennast kasti vaid ka süütu kaasreisija lapsed ehk emata võivad jääda. Ning üritan käituda vastavalt sellele teadmisele. Nii sõidukiiruse kui kahtlasemate manöövrite ettevõtmise või loobumisega.



Kavrossist Hondani. Vahepeal ka Hiina needust.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”