Cossie ''Mildly Modified Bandit''

Kasutaja avatar

Teema algataja
cossie
Postitusi: 809
Liitunud: 04 Mai 2008, 17:58
Tsikkel: B-12T
Asukoht: Kadrina / Tallinn Airport
Tänanud: 123 korda
Tänatud: 70 korda
Kontakt:

Re: Cossie ''Mildly Modified Bandit''

Lugemata postitus Postitas cossie »

Nüüd võib öelda, et ratas on selleks kevadeks valmis saanud ja paarsada testikilomeetrit läbinud. Sõitude käigus tulid välja muidugi mõned probleemid.
Esiteks oli tagaots ikkagi liiga madal meie teede jaoks. Nimelt summuti tagumine ots kraapis paremkurvides ebatasasute korral maad, mis ei julgusta väga kallutamist :D Selle kevade jooksul olen valmis vorpinud 3 jooksu ''konte'' et kõrgus paika saada.
Teiseks on nö ajutiselt laiuse proovimiseks alla ostetud kasutatud tagarehv väga libe (metzeler marathon), ilmselt selle tõttu et tegemist on cruiser tüüpi rehviga, alguses arvasime, et pidamise puudumine on tingitud pikast kiigest ja madalast temperatuurist, aga ei. Samas on üsna lahe 100 pealt möödasõitu teha nii et kumm all põleb :mrgreen: Uus sportlik rehv on juba olemas ja ootab kuni eelmine otsa saab.
Juhitavus on ka oluliselt tuimem kui varem, seda põhjustavad ilmselt asjaolud, et teljevahe on pikem, madalduse tõttu on esihargi nurk laugem ja tagarehv on üsna lameda kumerusega.
Mõned rikked on ka avaldunud: Toorega külmkäivitus on jälle nöökima hakanud, mingi aeg töötas nagu peab, aga nüüd jälle ei tohi toorest puutudagi, muidu uputab silindrid üle. Loodan, et see muutub uute ujukinõelade paigaldamisega. Samuti on hakanud kergelt lekkima ka õliradikas, tundub et ribide vahelt ja lappima pole seda mõtet hakata.

Pärnus näeb :bsmile:
Pilt
Pilt
Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”