Motoraamatu loos 2. [teine]


MihkelATR
Postitusi: 60
Liitunud: 25 Juun 2016, 23:34
Tsikkel: Z1000
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 3 korda

Re: Motoraamatu loos 2. [teine]

Lugemata postitus Postitas MihkelATR »

Saan ka loo lisada.
Nimelt eile, u. 10min enne 16 sõitsin rõõmsalt mööda vihmast märga Järvevana teed suunaga Mustamäele. Jõudes nö vanale 2 realisele osale, sõitsin rahulikult u. 80ga teises reas, kui esimeses reas olnud must linnajeep järsult tähtis 2. ritta reastuda. Läks ainult murdosa sekund kui juba tunsin asfaldit, jõudsin mõelda, et kui kaugele see tsikkel nüüd libiseb kui nägin diagonaalis vasakul libisemas sädemete saatel tee ääre poole. Ruttu püsti ja jooksuga järele. Õli rida oli taga. Keerasin süüte välja ja tõstsin püsti. Esimeses reas olnud rekkal oli nii kiire, et trügis teepeenralt mööda. Selles suhtes siis hästi, et kukkumise ajal rekkaga kokku ei puutunud mina ega ratas. Panin tee äärde seisma, ette keeranud onkel tuli küsima kas olen terve. Minu küsimuse peale, et peeglid on olemas, ei osanud ta midagi öelda, vaid hiilis minema.
Kahjud: vasak mootorikaas puru, õli väljas, kas on see tõttu ka sisu viga saanud, veel ei tea, lenksu raskus läinud, esimene vasak suund puru, ülejäänud on kriibimised - heebli ots, lenksu ots, tule gondel, radika kaitse, paak (tuli välja kellegi varasema kukkumise mõlk ja pahtel), sabagondlil väike kriim, sumpapüti klambril. Endal vasak põlv valus, nahk kriibitud ja natuke paistes, teksadel siis põlvel auk ja imelikult vasaku tasku juures, kinnaste peopesad natuke kulunud, ühel õmblus natuke lahti. Tagil mitte kriimugi.
Üldiselt õnnelik õnnetus, esialgu kahjud suured ei ole, kui libisemise ajal töötav mootor viga ei saanud välja voolava õli puudusel.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”