Hälvik- Mootorratturid
-
Krl
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 194 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
M.T. kirjutas:Spoiler
Lauri-L kirjutas:Jutu point oli see et kui sellist lubadeta, pea 200 radarisse lennanud meest hälvikuks pidada (just nimelt sellist kes pidama jäi, teades et arestikamber ootab), siis üle poolte minu tuttavatest tsikli juhtidest on veel suuremad hälvikud, kaasa arvatud mina ise
Minu arvamus on lihtsalt see et too artikkel ei sobi antud teemaga kokku
Eks see hälvik või mitte hälvik piir ole iga vaataja silmis erinev. Antud juhul võib toda tegelast liigitada mõlemale poole joont. Hälvikuks teeb ta see, et ca. 200 km/h lendav mürsk on kordades suurem oht kõikidele teistele, kui 90-ga liikuv sõiduk. Nagu juht ju isegi oli tunnistanud, siis sellisel kiirusel ohu tekkides pole reageerimine just kõige kärmem või piisavalt tõhus. Lisapunkti hälviku kategooriasse annab see, et ta krt radarisse jäi ja meie mainekujundusele jälle kaasa aitas. Mittehälvik aga seetõttu, et mehel oli mune oma tegu tunnistada, laks sirge seljaga vastu võtta ja ka aru saada (nii vähemalt kirjutati, aga eks ta tuleviku teod näita tegelikkust) et selline tegu õige pole. Respect selle eest.
Seega niikui ka
No ei tea.
Kas tõesti teeb kellegist "mittehälviku" see, et ta jättis kasutamata võimaluse olla veel suurem hälvik, kui ta juba niigi oli tänu oma ülejäänud tegevusele?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.