Husqvarna Vitpilen 401 ja Svartpilen 401 proovisõidud

Kasutaja avatar

tormavtellis
Postitusi: 1070
Liitunud: 22 Aug 2011, 13:54
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Re: Husqvarna Vitpilen 401 ja Svartpilen 401 proovisõidud

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

Yllatavalt hea minekuga olid need vurrid tõesti. Vitpilen ehk liiga käte peal ja liiga ekstreemne bike asend isikliku maitse jaoks (ma ca 180 pikk. eesti keskmine...). Selles osas Svartpilen nagu veidi püstisem just lenksu arvelt (prillide kõrgusel cliponid vs tavaline klassiku ülesse väänatud toru raiseritega, aga vahe tundus pea 15-20 cm, pluss cliponid on kaugemal ees), aga ka veidi selline ette kaldu asend. Hea tõmme tõesti, kerged ja energilised putukad, nagu eespool mainitud. Esmapilgul ehk näevad suht pisikesed välja, samas kui keegi seljas istub, on kõik nagu ilusti proportsioonis. Muus osas vist pmst identsed pillid, ainus erinevus sisuliselt disainis ja eeskätt lenksust tulenevas sõiduasendis. Svartpilenil miski pakiraam ka paagil ja stokis väheke klotsim rehv. See suht õhuke ja samas lai ja kõvavõitu iste annab ka ehk vaidlus- või arengumaterjali.
...ahja - hääl. Stokis. Ajas ikka muhelema kiirendades, lahedalt urisev noot tuli sisse isegi stokk tusladega. Mõnus lörin.

Btw - punane tuluke tuli ka jutuks, vist pigem mingi "öko" indikaator. Sest nuh kui mootor 12-13 k välja keerutab ja see lamp juba 6-7 k peal põlema läks, tundus asi veidi imelik. Pigem käsitleda "you'r doing it right" näidikuna :) Aga punase asemel oleks ehk muid värve ka võinud kaaluda, sest nuh enamus inimesi siiski ei osta tsiklit selleks, et minna metsa konnasid lakkuma ja puid kallistama ja liblikate rahu mitte häirima... Igal juhul kui natukenegi peale väänata miski sobiva käiguga, sai selle värvimussi seal kiirelt käima.

Aga ootaks ka huviga, et äkki 701 antakse proovida, hetkel oli ainult v&s 401. Muidugi hinnasildil on hoopis teised numbrid siis.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”