Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Stealth
Tsikkel: Bandit 1200cc
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 9 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Stealth »

Tundub hea teema küsimuse püstitamiseks.

Sõidan rattaga läbi linna. Enamasti jään mõne ees sõitva auto taha kust mitte mütsigi läbi ei paista...bussid, kaubikud, toonklaasiga kõrgemad autod jne...no neid on.
Kuna see kaherattaline sõber on oma pidurdusvõimelt veidi hädisem kui ta on oma kiirendusvõimelt, siis hoian pikemat vahet et eesoleva autoga, et ennast mitte pannkoogiks sõita
eesoleva auto (äkk- või kiirema)pidurduse korral.
Ok kui ma autoga sõidan on vahe eesolevaga veidi väiksema, aga mitte palju. Anyhow

Tekib nüüd selline veidi roadrage tüüpi käitumine kus vaadatakse et oo lahe - siia mahub ju veel 1 auto vahele ja kiirendatakse ette.
Teine olukord on kus hoian teises reas vasakule et veidi ette näha ja siis kiirendab taga olev auto läbi poole esimese rea ette...sest nagu peaaegu mahub mööda kui peegel esimesse ritta korraks viia...tramaeivõi
Kas ma olen ainus kes midagi sellist kogeb liikluses või peangi ma kiivriga vastu eesolevat autot pidurdama kui see piduriga nõksatama juhtub?

Viimati muutis Stealth, 04 Mai 2018, 12:22, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”