Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: Husky 701 Supermoto "Mai"
- Tänanud: 367 korda
- Tänatud: 82 korda
- Kontakt:
Re: Hälvik-autojuhid
cubedude kirjutas:Spoiler
Stealth kirjutas:Tekib nüüd selline veidi roadrage tüüpi käitumine kus vaadatakse et oo lahe - siia mahub ju veel 1 auto vahele ja kiirendatakse ette.
Kas ma olen ainus kes midagi sellist kogeb liikluses või peangi ma kiivriga vastu eesolevat auto pidurdama kui see piduriga nõksatama juhtub?Sellist asja mul juhtub suht koguaeg liikluses, vahet ei ole mis masinaga
Paljud autojuhid linnas ei mõista pikivahe tähtsust, näevad lihtsalt et "oh seal nagu oleks ruumi" ja tõmbavad vahele.. aga noh mis seal ikka teha, hakata uuesti pikivahet tagasi tegema et uus auto vahele trügiks
Jep. Juhtub. Aga olen harjutanud end stoiliseks selliste asjade suhtes. Kui hakata pulss laes õigust nõudma, siis üldjuhul saab ise haiget. Pohh, ma ei kaota selle auto pärast rohkem kui mõnikümmend sekundit. Kasvatan uue vahe eesoleva autoga ja jään järgmist "klienti" ootama
Vanasti ajas sita keema ikka suht iga paari minuti tagant liikluses liigeldes, aga ühel hetkel käis klõps läbi, et minu kõrgem pulss ja ühikuvõrra punasem nägu ei paranda kellegi maailma, seega on zen suhtumine palju tervislikum. Umbes 95% aegadest see isegi õnnestub
https://www.youtube.com/c/ElectroMotoVlog
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.