Vihurmoto Rahvaliiga 2018
-
kalleu
Teema algataja - Postitusi: 489
- Tsikkel: on
- Tänanud: 63 korda
- Tänatud: 75 korda
Re: Vihurmoto Rahvaliiga 2018
Mis ma oskan öelda - kõik on suhteline. Rahvaliiga on ülejäänud motoklassidega võrreldes oluliselt soodsam harrastada - ei mingeid erirehve ja rehvisoojendajad, racing gondleid ega hyper-super tuuningut.
Eelregistreerimisest loobumine on isiklik valik - samal päeval regamine on praktiliselt kõigil võistlustel kallim. Vihma pole mõtet karta, kõigil on samad tingimused ja kõik sõidavad aeglasemalt ja ettevaatlikumalt. Eelmise aasta viimast vihmast etappi tagantjärgi meenutades oli vägagi fun ja emotsioon laes.
otseselt võistlusnädalavahetusega seotud kulud:
reede 60 + 10 (kui transponderi ka võtad, mina kasutan Racechrono äppi) = tavaline treeningpäev auto24ringil, soovituslik aga mitte kohustuslik
laupäev 60 + 40 (kui ühekordne litsents) = 100€ võistluspäeva hind
Ülejäänud kulud (söök, koju/tagasi, vajadusel majutus jne.) on sarnased ja kaasnevad iga spordialaga ükskõik kas sõidad moto, süsta, või rulluiskudega
Selge on, et EMV/EKV tasemel võistluse korraldamisega kaasnevad (mitte väikesed) kulud - rajatasud, kohtunikud + tehniline kontroll, 1 Pärnu kiirabibrigaad täielikult ainult rinka jaoks jms. Korraldajad oma taskust seda kinni ei maksa (miks peakski) ja kindlasti pole see rikkaks saamise koht.
Alternatiiv on, et algaja tasemel ei tehta midagi ja esimene võistlustase on tänane C-klass ringiaegadega 1:20-1:27
Mina eelistan tänast lahendust ja tänan ringrajakomisjoni, Vihurmotot ja Marko Rohtlaant, et selline võimalus on olemas.
Sinule soovitan, et võta aega, mõtle rahulikult ja kui hetkel otsustad mitte osaleda siis tule laupäeval võistlust vaatama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.