Räägiks külkadega ratastest, Uralitest eelkõige


morse
Postitusi: 1378
Liitunud: 13 Veebr 2017, 10:30
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 268 korda
Tänatud: 213 korda

Re: Räägiks külkadega ratastest, Uralitest eelkõige

Lugemata postitus Postitas morse »

Me tegime paar nädalat tagasi softimat sorti kähkusõiduenduurot vanade ratastega. Korvidega oli 2 Urali, üks Jupiter ja 2 Jawa 634ja (sellesama Velorex 562ga siis).

Igaljuhul ma panin 4 korda põllule või teepeenrasse vmt sest üritasin soolode ja raske korviga pillidega samas tempos kangutada. Teisel Jaffil oli nimelt korvis veits rohkem asju kui minul ja lisaks (olgugi, et ma olen kogemustega sõitja), oli roolis vennike, kellele ei tee üldse muret suurel kiirusel korviratas kõrgel õhus kruusakurve läbida (lisaks on ta osavam kui mina madalate teepervede ära kasutamises jmt).

Anyway. Asi lõppes sellega, et me tõstsime mulle korvi istmele korraliku 25kgse kivi. Lisaks panin korvi veits regullist välja, et paremkurvid sujuvamalt tuleks. Sõit jätkus Uralitega samas trajektooris.

Ühesõnaga. Kui me võrdleme näiteks BMWd Urali korviga ja W800 Velorexi korviga, siis usun, et need on väga erinevad rattad. Samas eks kergel korvil on ka omad eelised. Igaljuhul 562 on täiesti kättesaadava hinnaga korv (mina maksin 250.-). Ja teda on väga lihtne paaritada. Lihtsalt minu 5 senti, et korvil ja korvil on suur vahe.

Ah jaa. Urali juhitavus jm sõiduomadused on minu arvates suurepärased. Maanteekiirus on keskpärane ja tehnika vastupidavus alla selle.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”