Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

TiitX11
Postitusi: 403
Liitunud: 16 Aug 2015, 18:54
Tsikkel: Honda X11; Vulcan 2200
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 10 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas TiitX11 »

Ma ikka rohkem autodest kes ees tuigerdavad...."kiirust jälgivad". Kui aga baigiga 90 alas siis juba 60-70km tunnis....vulcanil sõidad käed lahti, rooliamort hoiab, tuleb kurv, kallutad ja nii vahel pikemalt. Tegelikult kui "sõita" siis ikka 100-120, see pole kihutamine vaid vaikselt jöristamine. Ülekanded muudetud siis vulcan alla 80-ne 5-ndat ei soovi ja peale 210-t 2 inimesega kaob kiirendus.....kahjuks.
Kiirusejälgimine ja muud lollid kampaaniad mis viivad tähelepanu kõrvale on ainult eesti eripära, mujal pole debiilsusi kohanud. :bsmile:
Kui juhid autot ja oled algaja, just alles load saanud siis vaateväli on niigi piiratud, enamus tähelepanu on kätel ja jalgadel. Tee vaatamiseks jääb 30% ülejäänud tähelepanu on hajunud. Kui siis veel pead "kiirust jälgima" siis varem - hiljem on õnnetus. See ei kehti mulle isiklikult, olen just autoroolis korraga "paljude asjade" tegija ja nii harjunud....ka kiiruste jälgimine ja matkamajal 10-12 näidiku jälgimine kuulub sinna alla lisaks kohvijoomisele ja mobiiliga kõnelemisele ja vahel veel üht-teist lisaks....et igav ei hakkaks.
Kui maanteeamet teeb kampaaniaid siis peaks olema ikka mingi eesmärk? Või eestis ongi trahvid ainult eesmärgiks? Ja alkos 0 dolerants......mõnel on see juba füsioloogiliselt natuke kõrgem. See on samuti ikka riigieelarve pärast mitte liiklusohutusest tulenev.

Tsikkel pole kunagi liiga võimas...........kui aga on, oled ise liiga vanaks jäänud

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”