Suzuki GSX 600f 1990 ranel

Kasutaja avatar

Teema algataja
ranel
Postitusi: 3138
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 330 korda

Re: Suzuki GSX 600f 1990 ranel

Lugemata postitus Postitas ranel »

Kuna karpa sai korralikult lahti kistud, siis sai ette võetud juba korralikum remont.
1 membraan oli omadega täiesti läbi ning ega teised kolm olid näha, et kohe kohe katki minemas. Vahepeal tuli välja, et mu ratta karpa on 1989 aasta ratta pealt. Jupid olid tellitud 1990a masina järgi. Nn valmis lahenduse variant oli, et kuluta 4x150 eur ja osta koos kõigega. Kuna mul oli varasemalt nagunii olemas uuema mudeli membraanid, siis sai need sinna peale sobitatud ja tuli oluliselt odavam lahendus. Tuli ka välja, et ühel nõelal oli puks puudu, mistõttu sai see ka asemele tellitud.

Edasi siis ujuki nõelte osa. 1990+ pole ujuki pesad vahetatavad. Vanemal on aga koos pesaga vahetatav. Vedas sellega. Tihendite osas, et kuna remontikomplekti pole, siis tuli ujukikambri tihendid eraldi tellida.

Kuna juba sai nii palju nagunii kulutatud, siis sai tellitud juba uued nõelad ning düüsid. Vanad nõelad oli sellised, et lausa logisesid, kui uus oli kenasti tihkelt.
Peale kogu seda remonti nüüd hetkel 42km sõitnud ja kütuseseier poleks nagu liikunud ka. Enne remonti aga Tartust Pärnusse vahepeal tankimata ära ei sõitnud.
Küll aga peale seda remonti tuli nüüd järgmine häda välja, et sidur libiseb päris korralikult 10k pöörete kandis. Läksid peale ka uued küünlad, kuna see vigase karpaga sõitmine oli ülirikka seguga, mistõttu küünlad olid ikka korralikult mustad.

Kuna klapikambrikaane tihend ka lekkis, siis tellisin talvel juba tihendite ringi ära. Hetkeseisuga tundub, et õli enam ei leki.

Pilt
Eelmine aasta peale pandud uus aku kestis sisuliselt 1 aasta. Seekord sai siis AGM aku peale ostetud, et äkki kestab kauem.

Kuna vahepeal oli ÜV ka läbi saanud, siis sai ruttu ratas kokku laotud, et ÜV kätte saada ja nautida natuke kiirema rattaga sõitu.
Pilt

Täna sai siis rehvivahetus ka ära tehtud naastudelt suverehvidele. :D

Pilt

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”