Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

TiitX11
Tsikkel: Honda X11; Vulcan 2200
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 10 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas TiitX11 »

Prets kirjutas:
Spoiler
kaimex kirjutas:
claw kirjutas:

Mina ei tea, kus sa Eestis 70 alas 74 km/h sõites trahvi saad, aga valdav enamus mu tutvusringkonnast sõidab ca +10 spido järgi, mis peaks siis 70 alas olema ca 75-76 km/h. Ja ei peedistata kedagi sellise asja eest. Mina ei tea, et keegi oleks 5% kiirusekõikumisega trahvi saanud.

Ja 90 alas püsida vahemikus 85-95 ei ole ka just raske, olgem ausad, sama kehtib ka teiste kiirusepiirangute alade kohta.
kaamerad on küll tüütud ja häirivad, tuleb tunnistada. Waze aitab muidugi.

Kui palju nüüd on reaalselt neid bikereid, kes sõidavad 90 alas 85-ga? :bsmile:

Mina :oops:

Ja koguni 100 alas 85ga, kui mul väiksem hammakas all on, sest pöörded lähevad liiga kõrgeks ja ei jaksa ära kuulata ja vibra taluda.

minul 105km/h ja pöördeid 2000 :D Kahjuks 5-ndaga pole siiani piirajat saanud.....tuul on takistuseks

""""
Teetöölisena (liikluskorraldajana) ei salli kiirusületajaid. Kohe absoluutselt mitte. Kiiruspiirangud on sellised põhjusega. Paljud ei saa legaalsetegi kiirustega hakkama.
Kui midagi juhtub, siis suurema kiirusega on tagajärg hullem - fakt. Kas kiirus otseselt põhjustab juhtumisi, on lahtine. Ja isegi kui ei juhtu kunagi sinu endaga, siis võib juhtuda su naise, lapse, vanemate, parima sõbra või kellegagi iganes.
Kui kiiruspiirang on 70, siis peab sel lõigul midagi olema. Kas on liiga palju jalakäijaid, õnnetusohtlik koht või suur ristmik. Niisama heast peast ei alanda keegi kiiruspiiranguid, selleks on kindlad kriteeriumid. Isegi 70 on sellistes kohtades palju, sest juba 60 pealt on jalakäijal löögi saamise puhul ellujäämise võimalus kaduvväike. Mina olen kahe käega poolt, et liikluspiiranguga alas võiks veel karmimalt kiirust mõõta ja trahvida.
Teine asi on 90. Kui tee on hinnatud piisavalt pädevaks, et sel ei pea olema mingit piirangut, siis ma ei näe probleemi, kui ilusa ilmaga, hea nähtavusega ja kaasliiklejatega arvestades isegi kuni +30 pandaks.
Meie 90 on veel jumala hästi. Norras piirkiirus 80, neljarealistel äärmisel juhul 90. Rootsis piirkiirus üldse 70, kui pole just kindlat 90 lubavat märki.
"""""
Kõik sõidukid pole võrdsed. N.n. ohtlik kurv ja 50 või 70märk. Tõesti matkaautoga või palgiveokiga kui seda kiirust jälgid jääd teele.....olgugi, et natuke liiga kiire. Madala sportautoga või rinka baigiga see on naerukoht....ka 120km/h on täiesti ohutu, alles n.n. kiirustel tekib külglibisemine. Teemärgistus ja kiiruse märgid on arvestatud kõige aeglasemate ja kõrgeima raskuspunktiga masinatele näiteks kraanad, matkaautod, palgiveokid ja muud sellised. EU-s peab kõik olema turvaline ja ohutu k.a. suremine, ka see peab vastama teatavatele normidele ja protsetuuridele. Siiani on (õnneks! :bsmile: ) käimlas tegutsemisel antud "vabad käed" ja see ülitähtis tegevus ei ole siiani EU normidega reglementeeritud.

Tsikkel pole kunagi liiga võimas...........kui aga on, oled ise liiga vanaks jäänud

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”