Hälvik-autojuhid
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Hälvik-autojuhid
Ma olen ka seda usku,et piirangu alas ma võtan hoo maha vastavalt piirangule. Olen seda juba aastaid teinud ja see ei kuluta minu aega põhimõtteliselt üldse. Pigem säästab kõvasti. Kui ületus ära mõõdetakse läheb ikka paarkümmend minutit kindlasti. Sama meelt TiitX11-ga ,et maanteel ,kus otseseid piiranguid pole on oma võimete piires +10 +20 täiesti ohutu.
Kahjuks on meil väga suur osa juhte ,kes maanteel ei oska-julge sõita,aga linnas kihutada on justkui OK.
Pea igal hommikul ,kui mööda Pärnu mnt-d (või ka muid teid mööda) linna sisened ,sõidan enne linnapiiri paljudest mööda oma +10-ga mööda. Samas linnapiiril piirangu alas võtan hoo maha nii +5+10 vahemikku ja päris paljud just äsja maanteel(tõenäoliselt)alla lubatu sõitnud, panevad nüüd nagu postist mööda.
Tee remondi ja muude kohtade ajutised piirangud,mis kindlasti asjakohased,on enamikule juhtidele nagu hane selga vesi. Selles osas teeme ka lätlastele pika puuga ära, muudest arenenud riikidest rääkimata.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.