Rumalad või segased küsimused jms → Re: Segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7346
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1076 korda
Tänatud: 1052 korda
Kontakt:

Re: Segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Dusterx kirjutas:

Ära seda vastukeeramise ilkumist väga tõsiselt võta, see jõuga vastukeeramine on pigem tänavateema ja bikedel kohustuslik, et kaldenurki piisavalt kiiresti saavutada.
Vastukeeramist nõuab teepeal sõites neist ainult lc4, bmw'ga pole kunagi vaja old. Bmw on pea 100kg raskem kui ktm, kui massikese on madalamal ja ka laiem, mis tingib ulme vänderdusvõime. Kannatab ka käed lahti sõita nagu jalgrattaga. Lühidalt vastupööramisel ei ole kaaluga minuarust nii suurt seost, kui amortide nurgad ja massi paigutus.

Deem, mehed, millal see keskaegne joru ära lõpeb?! 21. sajand ikkagi: kosmos, robotid, nanothenoloogiad, DNA modifitseerimine jms stuff ning jätkuvalt väide "vastukeeramist pole vaja"! Kas teil on maa endiselt lame ja kolme elevandi seljas? :wink: Palun taguge endale pea sisse ja rääkige sõbrale edasi: ühegi kaherattalisega pole võimalik sõita kõval pinnal ilma vastukeeramist harrastamata, sõltumata kaalust. Alati. Kõik, kes ütlevad, et nad mingil muul viisil tsiklit/jaglratast pöörasid teevad seda enda teadmata aga alati teevad. Isegi siis kui sõidavad käed lahti.

Siin on põhjalikum seletus, jalgratta baasil. Viimasel lehel piltidega joonis: http://bicycle.tudelft.nl/schwab/Bicycl ... cycles.pdf

Miks see teadmine oluline on?
Kui sa tead, kuidas sõiduk pööret sooritab siis on sinu sõit efektiivsem ja sa ei ürita seda piirsituatsioonis valesti juhtida. Võib juhtuda, et ühel päeval päästab see su elu. Teisalt jälle - need, kes kolme elevanti ja kallutamisega pööramist usuvad saavad rutem otsa - looduslik valik.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”