Rumalad või segased küsimused jms → Re: Segased küsimused jms


Dusterx
Postitusi: 420
Liitunud: 27 Okt 2017, 08:41
Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
Asukoht: Kehra
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 80 korda

Re: Segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Dusterx »

will111 kirjutas:

aga kui lased tagumise otsa korralikult lappama kruusal, siis on ju lc4 ikkagi lihtsam/kergem kontrollida või korrigeerida kui 100kg raskemat bmw'd? enda kogemuse põhjal ütleks, et mida kruusasem tee ja mida pudedam või lahtisem kruus seda parem või kindlam on sõita nende ratastega, millel pigem jaotub raskus täpselt keskele või siis tahapoole, ja kehvem sellistega, millel rõhk pigem esiotsa peal. amortide nurgad ja seaded muidugi ka mängivad väga suurt rolli, rehvidest rääkimata.

Teoorias on küll nii, kuid kergem ratas viskab selle perse ka järsemini ja tihemini alt ära ning neid korrigeerimisi on sama teekonna läbimises oluliselt rohkem. Ta on küll lihtsam, kuid heal kruusal lollitades on bmw igati parem. Esiteks on võimsusressurss versus ülekanded sellised, et keset "laperdamist" ei satu kohe piirajasse, saad madalama käiguga ikka korralikult mähkima lasta, ei ole vaja käiku vahetada ja ei teki hetke, kus liiga väikese mähkimise tõttu järsku haagib ja sind sadulast minema viskab.

Vastukallutamise kohta, pole mõtet arutada selle üle, kas ilma tsentrifugaaljõudu ületama on võimalik keerata või mitte, minu jutt käis sellest, et on olemas rattaid, rehve ja pinnaseid, kus lenksu valelepoole pööramisega ainult külili oledki. Tahaks näha seda venda, kes gs bmw'ga lahtisel kruusal või liivas püsti peal olles lenksu valelepoole risti lööb, põlve maha kallutab ja veel püsti ka jääb. Kogu elu ei ole asfalteeritud...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”