MC39 nightrace 2005 - 20 aug.
Night Race oli esimene, kus ma reaalselt plaanisin osaleda. Rohkemat pole ma siin lubanud ega plaaninud. Reaalselt olen piirdunud MadOne'le kaasaelamisega. Kuna mul omal pole ratta transpordi võimalust, siis tõesti ei paku huvi kogu oma kola rattale siduda, hommikul kuskile kohale minna, siis rattast sättida (kütusesegu rikkamaks, vedrustust natuke muuta, kütust paagist vähemaks niristada miskisse kanistrisse jne.), pool päeva ratta kõrval pambu otsas istuda ja siis öösel uuesti oma kola rattale siduda ja tagasi sõita. Sinna vahele jääks veel võistlemine... Kui sa veel väidad, et tulevikus pole algajatel üldse midagi teha, siis ma luban, et ma ei trügi ka edaspidi sinna rajale kuna mul tavaline stock aparaat ja rahu majas.nitse kirjutas:Eelkõneleja on ka kõva kiirendaja siin foorumi lehtedel, aga radadel pole teda veel kohata õnnestunud. Tänasel hetkel veel pole kuni 600cm3 klassis kellelgi peale trammi mingeid märkimisväärseid muudatusi ratastel tehaseseadistustele tehtud, kuid millegipärast pole ka see tsiklitehorde rajale toonud. Kogemusi ei saa teile ka keegi kamaluga tuua, peab ikka endal pealehakkamist olema. Aga usun, et uustulnukatel on järgmisel hooajal tunduvalt raskem pildile pääseda, sest kes ikka asjaga tegeleb, soovib võimaluste piires tehnikat ka edasi arendada. Esimest silmagamärgatavat sammu näete ilmselt juba Haapsalussys kirjutas:Kas ma saan õieti aru, et need arvestatavamad kiirendusvõistlused hakkavad nii 600ccm kui ka üle selle klassis ainult paari mehe sooloks kujunema, kuna nende tehnika on lihtsalt teistest nii palju üle? Sinna kogemused veel otsa ja ongi korras...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.