Hälvik- Mootorratturid


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas will111 »

Krl, aga võta ja hakka siis kukkuma ja võrdlema?! Või sa ootad, et "keegi teine" võtaks ja prooviks kõik erinevad variandid ära, pildistaks armid üles ja siis tooks sulle siia võrrelda ja kommenteerida?

Ma kukkusin 2a tagasi keila kandis, asfaldil...kiiruselt võibolla umbes 70 sellist keskmist mõõtu kurvis. natuke lohisesin ja siis põllule. Tsikkel ka järgi. Seljas oli täislaks tsiklivarustus. Tõsi mitte küll nahktagi aga siiski korralik kaitsmetega jakk, jalas kaitsmetega ja kevlar voodriga püksid jne. Haav küünarnuki peal oli ikka päris räige...kui väga ilusti palud võin piltigi näidata. Lisaks olid haav teisel käel, reiel, peopesades vist ka miskit. Siis kukkusin eelmisel aastal ühel teede ristumisel kuhu oli täpselt kurvi keskele otsustatud kruusa puistata aga märki teetööde kohta vist ei raatsinud sinna panna. Kiirus oli ilmselt pisut väiksem, nii 40-50 aga siiski päris arvestatav. Haav põlvel oli seekord umbes samaväärne, kuid jalas olid mul lühkarid ja polnud vist kindaidki käes. Käed loomulikult sai ikka ka maha pandud maandudes, aga mingeid sügavaid haavu peale korralike marrastuste sinna ei tekkinud.
Kokkuvõttes olid nende kahe suhteliselt võrreldava kukkumise (mõlemal juhul läks ootamatult alt ära esiratas, tsikkel sama, pinnas sama) tagajärjed ka üsna 1:1 sarnased, esimesel juhul kokkuvõttes natuke tõsisemad. Palun, hakka nüüd võrdlema ja suuri põhjapanevaid järeldusi tegema varustuse ja selle kandmise osas.
Mis haigekassat ja kinni maksmist puudutab siis ausalt öeldes sealt tulekski mingis lõppkokkuvõttes kogu see elu jooksul sisse taotud papp kuidagi "tagasi võtta", aga keegi ei jõuagi vist nii palju kukkuda, et selline asi õnnestuks. Ja kui mingi tõsisema häda külge saad kukkumise tagajärjel siis seda ju haigekassa nii ehk naa ei hüvita :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”