Hälvik- Mootorratturid


Tort
Postitusi: 2017
Liitunud: 07 Juun 2005, 11:17
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 165 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Tort »

Krossiga vist pole mõtet võrrelda, kuna sõidetakse võidu ja piiripeal ja käna pannakse niikuinii. Ma ise olen jalgrattaga asfaldile sellise paugu pannud kunagi, et ajasin lolli juttu natuke (kiiver oli peas, muidu oleks kastis kah vist) ja seoti üsna muumiaks ja pidin paar nädalat külge kreemitama, et lapid koevedeliku külge ei kuivaks. Seega tsikliga ei ole mõtet lühikeste pükstega matsu panna.

Aga see pole sama, et tsikliga ilma täisvormita üldse liigelda pole mõtet. Olen ikka üksjagu dressipluusi ja laiguliste pükstega kulgenud mööda maanteid. Sõidaks igakell lühkaritega poodi jäätist ostma, kui muud pole. Mõistusega tuleb võtta. See on umbes sama, et kui turvavööd autos peale ei pane, siis saad poeparklas kohe surma. Teisalt kiivriga on küll selline põhimõte, et üldiselt üle 5 meetri ilma ei sõida. Muu paraneb ära, aga peaga on nii, et ühest korrast piisab.

Nagu reimps ütles, pole teiste asi õpetada, st. õpetada võib aga kuulda võtma ei pea. Omad vitsad kuluvad ära ja täiskasvanud inimest pole mõtet lapsena kohelda.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”