Kas mootorrattur on sõidukijuht või jalakäija?

Kasutaja avatar

Jesper
Postitusi: 2195
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 243 korda
Tänatud: 555 korda

Re: Kas mootorrattur on sõidukijuht või jalakäija?

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Minul pole siit mingit võitu vaja, mina võistlen siis kui kell käib, ülejäänud aja ootan. Lihtsalt sa tekitad oma keegi-kuskil-rääkis-kuulujutte ja omaenda vigaseid tuletisi paljusõnaliselt levitades selle totaka efekti, kus tuleb mingi järgmine klemm kes seadust ei loe, võtab seda kõike tõe pähe, levitab omakorda kuulujutuna edasi jne. Lõpuks on selline körtpärtli särk ja kapsad koos, et keegi ei jõua enam seda kõike ümber lükata ja ära seletada.

Hea näide on see, et kuskil keegi kunagi lasi lahti kuulujutu, nagu kaheteljeline 750kg haagis ei ole kerghaagis, vaid nõuab igal juhul E-katti. See jura käib ringi aastaid ja aastaid, ja siis kui mul on vaja et üks djuud võtaks selle õnnetu vankri sappa ja tooks mulle 40km kaugusele ära, tuleb telefonis vastuseks et nõup, tema sellega sõitma ei hakka, keelatud. Nagu mingid penskarid krt, ostavad tsentnerite kaupa suhkrut kokku, kuna naabri-Maali rääkis et kohe tuleb defitsiit.

See sinu poolt viimasena tsiteeritud punkt käib suht konkreetselt ralli kiiruskatsete kohta, näiteks krossirada pole kuidagi seaduse mõistes tee, ega saa ka kunagi olema. Samamoodi ei ole seda ka kellegi põld või hoov. Tee ei ole lihtsalt sõiduvõimalus, vaid see peab üldjuhul selle austava staatuse saamiseks olema kantud vastavasse registrisse. Ära mõtle uusi seadusi välja ja levita seda jama, või siis kandideeri Riigikogusse, seal on see lubatud :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”