Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 245 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Ain »

simp kirjutas:
Spoiler
Madlobster kirjutas:

Ei teagi, kas käib siia alla aga ju vist

https://www.postimees.ee/4490500/aresti ... andmes-oli

Mul on selle juhtumi kajastamisega probleem. Mees sõitis auto tagant kiirendades välja ja lasi siis uuesti hoo maha.
Videos on algkiiruseks 65km/h, korraks tõuseb saja ringi ja siis langeb uuesti. Ei tundu nagu oleks sotiga edasi plaaninud kütta. Jäi seisma - ei sõitnud eest ära jne...
Tegu suht tüüpilise situatsiooniga.
Ma ei saa aru miks konkreetne juhtum sellise kella külge riputatud on. Retoorika on ka sobiv "kõnniteel olid lapsed", "teel kus lapsed tihti teed ületavad" jne...

Selle definitsiooni järgi olen ma ikka korralik hälvik. Ei saa öelda, et igapäevaselt sarnaselt mööda kiirendan, aga korra nädalas tuleb küll ette.

Kui vaatad seda videot siis on selgelt näha, et teeb möödasõidu väiksema kiirusega. Kui on oma rajal tagasi siis pigem kiirus tõuseb.
66 alustab möödasõitu-74 kõrval-89 on oma rajal tagsi-96-105 möödetakse ära ja ilmselt antakse peatumismärguanne millejärel kiiruse maha võtab.
Ehk siis ikkagi selgelt on näha et möödasõit ei puutunud asjasse. Olles oma reas tagasi kiirus raudselt tõuseb...ja langeb puhtalt sellepärast et anti peatumismärguanne.
Selles osas respect, et seisma jäi ja julges otse tunnistada nagu mees, et veri paremas käes ja eksisin.

Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”