Trans Euro Trail - TET

Kasutaja avatar

Perry
Postitusi: 58
Liitunud: 15 Juun 2016, 17:11
Tsikkel: Honda Varadero xl 1000
Asukoht: Tartu
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 11 korda

Re: Trans Euro Trail - TET

Lugemata postitus Postitas Perry »

Kuidas sa ikka pühapäeva hommikust pohmakat ravid kui tsiklisõiduga. Mõtlesin, et sõidaks Tartust mööda kruusateid Paganamaale vaatetorni juurde. Geoapes tegin trassi valmis ja keskpäeval 12 ajal minema. 4 paiku olin kohal.

Aga kuna TET-i trass jooksis ka sealt mööda siis mõtlesin, et vähemalt Haanjani sõidan ära ja vaatan palju trassi muudatusi on. No ja Haanjas tundus, et võiks ikka edasi veel sõita. Lõpptulemusena lõpetasin kell 10 õhtul Värskas. Tuleb tunnistada, et uuendatud trass on kõvasti huvitavam kui vana. Eriti mõnus oli Haanja-Obinitsa vahel - selliseid teid võikski lõputult sõitma jääda.

Piusa-Koidula kandis läks vahepeal päris liivaseks ja mammutiga ei ole seal teps mitte mõnus. Aga kui pärast Koidulat tee metsa alla keeras siis sai naha täitsa märjaks. Mõned suuremad veelombid ja teele langenud puud ja muidu ka paras kitserada. Ühesõnaga poidlad püsti. Kahjuks ei kohanud ühtegi teist ratturit, isegi mitte jalgratturit :-) Kodutee pimedas Värskast Tartusse enam nii mõnus ei olnud - loomi oli palju liikvel.

20180520_204429.jpg
20180520_204514.jpg
20180520_205203.jpg


Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”