MC39 nightrace 2005 - 20 aug.
Pane lukku muidugi, muidu keegi lükkab su väited veel ümber! Argpüks!!!sys kirjutas:Sellega on nii, et tahta võid lolliks, kui ikka tehnika ei kannata, siis ei kannata. Loomulikult kui on piisavalt üleliigseid finantse, siis annab igasuguseid asju korraldada. Sry, kui mind ei motiveeri lihtsalt sõitmine, vaid tahaks natukene ka konkurentsis olla.nitse kirjutas:Eks asi on ikka rohkem tahmises! Tead, mul ka pole käru, isegi konksu pole mu oma autol ja kütuse segu pole ma ka kunagi kruttinud. Kõike annab korraldada kui ikka tahtmist on!
Üldiselt tundub, et selle teema võib varsti lukku panna...
Mida kuradit sa soiud siin tehnika kannatamisest või mittekannatamisest. Mul on 2001a Kawa ZX-6R, millel on tehasepoolt 80KW ja keegi enne mind sinna külge kruvinud NONAME "sportsumpa" mis kõva häält teeb, muus efektis pole ma väga kindel. Ainus minu tuuninginvesteering sinna pilli on olnud Arrow lenksuamort ja kõik. Muud on kohapeal väikesed ümberseadistamised kiirenduse tarvis. Ja oma arust ma väga konkurentsist väljas pole, kuigi Mati uue pilliga ei kannata jah võrdlust enam. Su R6-l peaks vist vähemalt 88KW olema??? Ah jaa, 250 krooksu eest ostsin taha rinkavendadelt vana slicki kah!
Sind ei motiveeri lihtsalt sõitmine ja sulle tundub, et sa pole konkurentsis ja seepärast ei julge proovidagi... HALE!
Ära kiunu nagu eit, vaid tegutse!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.