Sidesüsteemid mootorrattal

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7336
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1074 korda
Tänatud: 1046 korda
Kontakt:

Re: Sidesüsteemid mootorrattal

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

simp kirjutas:

Sena'l jäi mesh'i kasutades kõrva, et kõnes on väike lag sees. Alguses oli kõrvuti olles häiriv. Packtalk'il ei tundunud lag'i olema.

Mõlemal oli lääg sees, ma Sena puhul juhtisin sellele eraldi tähelepanu aga Caro puhul mitte. Üsna samasugune. Pole eelist.

Käisime eile Aini ja Simpiga Sena 30k'd ja Packtalk Bold'i testimas (vt eelnev post).

Tegime testis neli viga (mitte kaks, nagu Simp väitis):

  1. Kasutasime kahes kiivris olemasolevat Sena 20S kiivrikinnitust ja kõlareid. 30S (ka 20S EVO) kõlarid on esimese põlvkonnna 20S omadega võrreldes nagu öö ja päev;
  2. Senadega tiiru tehes olid seadmed seatud vaikimise kõnekvaliteedile, kus kõik ägedad asjad nagu HD heli, Audio boost ja Advanced Noise Control olid välja lülitatud;
  3. Meil oli ainult ühel Sena 30K seadmel tarkvara uuendatud;
  4. Me polnud Sena 30K võimaluste ja äpiga piisavalt tutvunud.

Esimese tiiru tegime Senaga.

  1. Sena 30K näeb äge ja kallis välja. Ütleks, et selgelt ülemise riiuli kaup
  2. Karbis on Senal olemas kõik, mis vaja erinevate kiivrite külge kinnitamiseks. Lisaks posu erinevaid mikrofone.
  3. Kõnes esines üksikuid moonutusi (pakkimisalgoritmi artefaktid) just siis kui me vahetasime sõidujärjekorda, muus osas oli heli üsna selge
  4. Seadme lahkumine grupist ja tagasitulek gruppi oli märkamatu
  5. Mesh on kokkuvõttes äge, lihtne ühendada ja mulle tundus, et helikvaliteet mesh võrgus oli parem, kui tavalises järjestikku ühendatud grupis.
  6. Kaks nuppu on ka äge, üks telefoni jaoks ja teine intercomi jaoks. Tegelikult on küll kolm nuppu - üks on eraldi meshi jaoks, kui tahad sõidu ajal ntx kedagi juurde lisada. Kõik nupud on väga hästi leitavad kinnastatud käega.
  7. Äppi puhul tahaks vinguda, et kuigi funktsionaalsus on paikas siis kasutuamugavus/kogemus on niru. Pole väga vaevutud disainima, tundub nagu oleks äppi liides mitted disainerie vaid tarkvarainseneride kätetöö. Aga kõik saab tehtud ja jääb täiesti arusaamatyuks, miks asjale pole mõistikku välimust antud

Teise tiiru tegime Cardo

  1. Cardo näeb äge ja kallis välja. Aga mite nii kallis, kui Sena.
  2. Kõne kavaliteet on üsna sama, mis Senal.
  3. Tundus, et Cardo teglik, müravaba tööulatus on natuke suurem, kui Senal aga see on pigem marginaalne
  4. Carol on kokku 4 nupppu pluss eraldi helinivoo rullik. Nupppude hulk ja paigutus on segadusse ajav. Kindaga katsudes erinevaid nuppe peale rulliku ei taju ja vajutada tuleb lihstal seadme servedele. Mulle ei meeldinud. Kui telefonikõne sisse tuli siis ei teadnud millist nuppu vajutada. Vajutasin suvalist. Toimis.
  5. Cardo on päris veekindel. Võid ära uputada.
  6. Äpp on päris disainerite poolt tehud, kena ja mugav kasutada.
  7. Packtalk Boldi universaalne intecom võimaldab ühendada "muid seadmeid" mitte telefonina vaid võrdsena. Vähemalt selline on väide aga kust neid "võrdseid" seadmeid siis võtta. "Hiinlased" äkki? Ma olen pigem skeptiline selles osas.

KOKKUVÕTTEKS
Kui ma need kaks seadet laua peal paneks ja valiku peaks tegema siis vist võtaks Sena. Või siis hoopis Cardo. Ausalt, võimatu öelda.
Valiku kriteeriumks peaks olema see, kellega koos sa sõidad - kas Sena või Cardo omanikega. Kui sõidad põhiosas üksi siis ma ei näe üldse vahet. Kui käid pideval vihmaga sõitmas siis võiks Cardo olla tänu garanteeritud veekindlusele eelistatud. Samas Senal on ambient mode mis võimaldab sul kiiver peas ja kõrvatropid kõrvades suhelda ning ilusti kuulda, mida vestluspartner räägib. Avatava kiivriga hea resil bensiinijaaamas käija. Ma tõenäoliselt võtaks Sena, sest ma olen sellega harjunud ja enamustel inimestest, keda ma tunnen on Sena.



🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”