Vihurmoto Rahvaliiga 2018


Teema algataja
kalleu
Postitusi: 480
Liitunud: 13 Juul 2011, 00:59
Tsikkel: on
Tänanud: 60 korda
Tänatud: 75 korda

Re: Vihurmoto Rahvaliiga 2018

Lugemata postitus Postitas kalleu »

Ardilla kirjutas:

Põnevusega ootan muljeid! Jälgisin vaid auto24ring veebikaamera vahendusel aeg ajalt jõnks jõnks pilti. Kuna ratas on garaazhis laiali, siis sõitma ei jõudnud. :(:(:( kuradi kahju, sest ilm oli ikka väga äss!

Muljed on mitmesugused.

Enda sõiduga rahule ei jää, ajatabel näitab tõde - eelmisel aastal olin kiirem, isegi kvalifikatsioonis tuli parem aeg. Liiga palju tõmblesin ja jõnksutasin, sujuvust oleks vaja. Omaette teema on liiga vara pidurdamine. Abikaasa kommenteeris, et seal kus teised vahetasid viimast korda käiku ma juba pidurdasin ja siis hoidsin ohutut pikivahet :wack:
Samuti läksin natuke närviliseks retro võitja 2t põrina peale seljataga ja hakkasin rumalaid vigu tegema - tuleb tropid kõrva panna ja oma sõitu sõita.

Ilm oli super - kuiv ja päeva teisel poolel ka juba täiega soe.
Osavõtjaid oli rohkem kui eelmisel aastal 1. etapil ja eesotsas käis kõva võidusõit :bsmile: Loodetavasti järgmine kord tuleb veel lisa.
Korralduse poole pealt uut korraldajat väga kividega ei loobiks esimese vasika puhul - lipuga start ja väljaprinditud ajatabelid ei ole maailmalõpp. Järgmine kord loodetavasti näeb veebilehel ka registreerunuid ja tulemusi.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”