Yamaha kõver pidurihoob sirgeks - kes, kus, kuidas?

Kasutaja avatar

Teema algataja
bayuz
Postitusi: 7
Liitunud: 22 Mai 2018, 11:07
Tsikkel: Yamaha FZ1-N
Tänanud: 5 korda

Re: Yamaha kõver pidurihoob sirgeks - kes, kus, kuidas?

Lugemata postitus Postitas bayuz »

mx77 kirjutas:

Sa võiks lihtsalt üles näidata veidi austust kaasfoorumlaste suhtes ja oma soovi veidi sõbralikumalt sõnastada. Hetkel jääb mulje, et keegi hea inimene peab välgukiirusel kohale tormama, heebli maha võtma ja tagasi monteerima.
Mootorrataste remondiga tegeleb muuseas päris mitu firmat (seal oleks asi ilmselt juba ammu korda tehtud väikese tasu eest)

Äkki viitad milline osa minu soovist oli ebasõbralikult või mitte austavalt (või kedagi halvustades) sõnastatud? Tean siis järgmisel korral sellega arvestada. Päriselt. Ma proovisin enda arust probleemi ja soovi väga selgelt ja arusaadavalt kirja panna, kuid nähtavasti mitte piisavalt. :)

Mis puudutab tasuta, välgu kiirusel, minu ette antud kohas demontaaži/montaaži ja kogu töö ära tegemist, siis kust sa selle välja lugesid? :D
Ma ju täitsa ühemõtteliselt ütlesin, et olen loomulikult valmis töö eest tasuma, mul lihtsalt endal linnakorteris elades puuduvad vahendid, et seda (jah, väga lihtsat) tööd ära teha. Ja kohale lähen loomulikult ise ja hoova maha võtmise ja peale panekuga saan vast ka ise hakkama.

Ja ma ei ole eeldanud, et kõik foorumikasutajad peaksid mulle jooksujalu tööriistad käes füüsiliselt appi tõttama, ka mõni soovitus asjaliku metalliga tegeleva ettevõtte suunal oleks väga okei ja suureks abiks.

Ehk siis selle asemel, et sapiselt 1000€ eest abi pakkuda, oleksid ju võinud sõbralikult (vastavalt omaenda soovitusele) viidata mõnele toredale metallitöökojale ja kõik oleks rõõmsad. Mina saan murest lahti ja keegi saab paagitäie meelehead. :)



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”