Sidesüsteemid mootorrattal

Kasutaja avatar

Ain
Postitusi: 1467
Liitunud: 10 Juun 2010, 23:33
Asukoht: Kesk-Eesti
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 218 korda

Re: Sidesüsteemid mootorrattal

Lugemata postitus Postitas Ain »

KIBU kirjutas:

seadmeid sisse lülitades kõigepealt navi, mis leiab telefoni ise üles, seejärel Sena. vahest ütleb sena "media connected" kui naviga ühenuse saab ja vahest "phone connected". kuigi navi menüüs paistab et ühendus Senaga on korras (linnukesed nii media kui telefoniheli kohapeal olemas) siis reaalselt telefonikõne heli Senasse ei jõua. kui ühendamisel ütleb Sena "phone connected" siis telefonikõne heli jõuab ka kiivrisse.
kui sena ütleb et ühendatud on media tarvik siis lülitan uuesti Sena välja, võtan navi menüüs "meediaheli " eest linnukese ära ja jääb vaid "telefoniheli" ja lülitades Sena uuesti sisse ütleb "phone connected" ja kõik töötab. siis uuesti "meedia" ette linnuke navi menüüs ja saab ka mussi kuulata.
justkui tundub, et kui navi on end korralikult käima jooksnud ja alles siis Sena käivitada, ühendab korralikult "telefonina" kuid kui navi on just käima saamas ehk liiga vara Sena tööle panna, võtab ta navi kui meediaseadet.

Esimene probleem on siin selles: Telefon on paaritatud nii Sena kui ka GPSiga ja see tekitabki olukorda kus vahest ühendub telefon naviga ja vahest Senaga. Vastasel juhul ei oleks ju mingit vahet mis järjekorras seadmeid sisse lülitada.
Ehk siis ühendused peaksid olema sellised: TELEFON-GPS-SENA. Ainult GPS on ühendatud telefoni ja Senagaga. Sena ei ole paaritatud telefoniga. Siis ei tohiks enam probleeme olla. Ja siis pole ka vahet millal mida sisse lülitada. Ainus probleem tekkib siis kui GPSi ei ole ja tahetakse kasutada telefoni ja sideseadet. Siis tuleb ikkagi need omavahel paaritada ja kogu jant algab jälle..

Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”