Huumorit

Kasutaja avatar

h0lger
Postitusi: 508
Liitunud: 10 Okt 2006, 19:56
Tsikkel: roheline
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 108 korda
Tänatud: 30 korda

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas h0lger »

TiitX11 kirjutas:

Oma "kogemuste" varasalvest...Kas saab end korralikult vigastada kui tsikkel seisab, mootor ei tööta, tee on ilus, pehme ja liivane, lisaks kusagil lähikonnas ühtegi teist liiklejat ei ole ega lähemas tulevikus ka ei tule..SAAB!

Aasta 2005 just eelmine aasta sai ostetud kallima otsa tsikkel nii 235000EEK. Kerge "lõõgastumine" Vetevana turismitalus ja hommikul silmaluuke avades, elu üle järele mõeldes sai profialkomeetrisse puhutud.....2,2promilli. Selge ka see päev on hukas ja Tallinna poole pole nagu asja. Kuna ei - le sai sai natike tipsutatud moskvast pärit vene ärimeestega siis õue astudes vaatan, nemad juba laua taga, mingisugune šaslõkk sussib ja üldse päike paistab, ilm on ilus ja elul nagu polekski midagi viga..... laual aga......pole mõtet rääkidagi Suur Patarei! Sai siis kampa asutud seda patareid tühjendama ja nii 0,5l poiss vist läks hingevahele. Alkomeeter aga oli juba üle 5-e. Eluseltsiline oli samuti üles ärganud ja sama lugu....kohutav peavalu. Tahtsin uuesti lavatsile minna kui venkud teatavad, et suitsusaun on 2-3 tunni pärast valmis aga õlut pole tilkagi, järgi minna on metsateed nii 3km aga neist keegi ei jõua isegi autoni roomata, et ole hea sa nati kainem käi ära! Sai tsiklile hääled sisse pandud, seljakott tagaistmele "tuulduma" ja sõit läks poe poole. Enne suure teega ristumist 100m jätsin tsikli teepervele ja jala poodi....õlut oli ja sai Võetud, ikka piisavalt. Siin aga tekkis esimene takistus: kohalikud külamehed tahtsid kangesti juttu rääkida, et kuidas elu ja kust pärit? Ja sai ka õlut peale joodud. Tsikli leidsin üles, küljekotid õlut täis ja turismitalu poole.....siin aga tekkis probleem, et tee on kuidagi kitsaks jäänud, ei saa sõita, ikka ühest äärest teise. Seljakott vihastas ja otsustas tuigerdi taigerdi ise minna. Sõitsin veel natuke ja "kaine mõistus" otsustas, et nii see ei lähe, kohe kuidagi ei saa ja tahtmine ka nagu hakkas lõppema. Jättes tsikli teepervele mõtlesin hetke puhata, kuidas sa kallist tsiklit ja õllelaadungit jätad metsa järelevalveta? Ja eks silm läks looja....korraga on tsikkel ümber, paljas jalg kuuma tuletoru ja tee vahel kinni.....liha kärsa lõhna nagu sašlõkist tuleb....aga jalga kätte ei saa! Just see koht oli natuke kõvem ja liiva vähem, kui lõpuks oli jalg käes olid ka alkoholiaurud HAIHTUNUD, täitsa kaine olek tundus ja sai ilma eriliste proleemideta kohale. Tsikliga oli kõik korras isegi tolmuseks ei saanud....jalast aga ei hakka rääkima, venkud olid samuti "liiga parajad poisid", saun oli valmis ja kokkuvõtteks keegi sauna ei jõudnud, õlled jäid ka puutumata.
#######
Peale seda jama pole enam kordagi joogisena sõitnud....isegi isu pole tekkinud. Kui alkomeeter näitab 0,0 aga enesetunne pole veel päris OK ka siis on 3-4h oodatud.....

Tiit, valesse teemasse kirjutasid. Hälvik-Mootorratturite teema on siin: viewtopic.php?p=806095#p806095



Mootorrattaga sõitmine on kallis, kuid see-eest ohtlik tegevus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”