[u+] Kui ohtlik täpselt on mootorrattaga sõitmine?

Kasutaja avatar

M.T.
Postitusi: 2425
Liitunud: 23 Aug 2011, 17:12
Tsikkel: -
Tänanud: 156 korda
Tänatud: 332 korda

Re: [u+] Kui ohtlik täpselt on mootorrattaga sõitmine?

Lugemata postitus Postitas M.T. »

urmas66 kirjutas:

Ma olen täheldanud seda,et kui ma ka eraldusribaga teel täied peale tõmban,siis peale mõne üksiku(sina siis võibolla?) kustutavad täied ära.Ilmselt siis minu tuled on neile pimestavad? Minu auto vahetab ise ära ja ma arvan,et insenerid,kes selle süsteemi on väljamõelnud,ei ole küll lollid,et see just sellise tundlikusega tehti.

See on tõlgendamise küsimus. Sina järeldad, et nad tõmbavad täied maha kuna sinu omad pimestavad neid, aga vabalt võib olla põhjus selles, et nad peavad seda sinu märguandeks sellele, et nende tuled pimestasid sind. Kumb tegelikult on, seda me ei tea.
See n.ö. automaatne tulede vahetamine pole tihti tulede vahetamine, vaid suunamine või osaline varjutamine. Ja süsteem teeb seda mingi signaali alusel. Selleks signaaliks võib olla ka see, et mitte sina ei pimesta vastusõitjat, vaid süsteemi aravtes tema sind. Selle põhjuseks võib aga olla vastutulija paigast ära esituled, mis on vasakule ja pimestavadki sind ehk sinu süsteemi andureid. Süsteem leiab seepeale, et te sõidate lähestikku otse üksteisele vastu, kuigi tegelt olete 4-realisel ja korras tuledega ei pimestaks ei tema sind, ega sinu süsteem reageeriks ka tulede ümberlülitamisega.
Me võime siin hommikuni diskuteerida ja veel kauemgi ning lõpuks minna ka maanteele katseid tegema ja ikka üksmeelele mitte jõuda. :bsmile: Ilm ilus ja tuleb hoopis sõitma minna.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”