MC39 nightrace 2005 - 20 aug.

Kasutaja avatar

Teema algataja
madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Põnevust peab olema ja kui üksteise kallal nokitakse ning vingutakse siis on see hoopiski väga hea! Nõrganärvilised jätku lihtsalt lugemata või need keda ei huvita, ma tänan!

Tuleval võistlusel olen ma ka kindlasti käpp... läheb kuidas läheb mina võistlen võistluse pärast! Esikohta ihkab igaüks aga kui ei saa on kah pohh ja üritatakse jälle! Minu jaoks algab põnev osa juba sealt maalt kus ma garaashis esituld maha krutin ja vaikselt paar päeva ennem võistlust hakkan närvi minema ning endale ette hakkan kujutama kuidas võiks matile kotti teha :twisted: :lol:

Egas midagi sys... bhra finaalile on sul minupoolt kärus koht olemas ;)

Ja olgem reaalsed, ilma mölinata oleks see foorum ikka kordi igavam ja mõtetum koht! Need kes toovad selliste teemade kustutamiseks/lukustamiseks vabanduse, et foorum peab olema informatiivne siis mingu lugegu neid JUST NEID kohti kus on aint infot nagu näiteks tehnilise või kurat teab mille all!

Mingi diskusiooni pleiss võiks kah ikka olla ja veelkord keda ei huvita siis ära kurat loe ja ole kuss...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”