Soome tsiklimehed


Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Soome tsiklimehed

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Kuna jutt on minu tekstilõigu quote järel vaikselt hoopis eest ära sõitmisele nihkunud, siis igaks juhuks tuletan siinkohal (diagonaalis lugejatele) meelde, et see ei olnud minu mõte kuskilt otsast. Või õigemini, minul polnud tol hetkel isegi sarnast mõttepoegagi peas. Seda ennekõike muidugi seetõttu, et ma ju omast arust polnud mingit seadust rikkunudki...või noh, kui katkine suunatuli välja arvata ;)

Aga jah, soome motomiilitsa heast tasemest isegi kuulnud, nii siit kui sealt. Seega oleks pidanud ikka elusuur sõnnik olema eelnevalt kokku keeratud, et seda varianti mõeldagi. Ja kui üldse, siis vaid teatud tingimustes: oleks olnud lähiümbruses kruusatee, mida teaks, et kuhugi ka hiljem välja viib...ehk siis jääks lootus sellele, et füüsikaseadused konstaabeli erineva tööalase kolaga koormatud, st.vähemalt 100kg raskema ja tavarehviga võrri kruusaherne peal juhitamatuks muudavad. Vähemalt võrreldes Triumphiga, millel veel Conti TKC70 all oli ja mis tegelikult ikka sigahästi kruusateid saeb! Või siis variant kaks: kui liiklus nii tihe, või suisa kinni, et sandarm oma kalakastidega lihtsalt kuhugi toppama jääb. Mis aga soomes on jällegi suht vähetõenäoline, kuna sealmaal kahe samasuunalise sõidurea vahele jääb pigem juba nii palju ruumi, et sõida või autoga läbi :mrgreen:

Kuid et baigil baigilisega tavateedel eest ära üritada, no tänan, ei! Vahet pole, kellel 600 või kellel 1000 või kellel pealegi, kui jutt käib ikka vähegi korras ratastest. Lihtsalt, et suutlikkuse erinevus hakkaks välja tulema, oleks nii kui nii vaja kiirusi, mille puhul tagajärjed inetud. Ning kui sõiduga kuidagi kobistadki komakoha edu, taamal kaitseinglil hõlst tööst juba täitsa higine...siis lõpuks on sul ikka teine patrull või teesulg vastas!

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”