Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

stiiv
Postitusi: 69
Liitunud: 02 Dets 2016, 20:59
Tsikkel: FZS 1000
Asukoht: Harjumaa
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 5 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas stiiv »

reimps kirjutas:
dixon kirjutas:

Ega nentima ei pea meedias, seda tehakse kontooras nelja seina vahel ja õppuse võtmise kohad rakendatakse juba liikluses.

Õhuke ja läbipaistev riik võiks siiski seda teha avalikumalt, mõjub kodanikele usaldustäratavamalt. Teoreetiliselt.

Kontooras ei järelda nad mu**nigi, ülevalt antakse patrullidele käsulauad ette, kuidas järgmine kord käituda, et vähem meedia-shitstormi oleks vaid. Mitte et oleks ühiskonnale kasulikum ja ohutum ja efektiivsem, vaid justnimelt vähem kisa oleks kodanikel. Süsteem on selles asutuses suht pe*ses, areng suht olematu ja juhtimisahel väga nõrk.

Mitte et ma halvustaks südamega ja õiglaselt sinist tööd tegevaid tegelasi, aga üldises plaanis olgem ausad - "pakazuhha" ja enda pe*se on olulisem kui "protect and serve"-idee.

Mis krdi demagoog? Kas mitte su enda jutt ei lähe vinguva eide kategooriasse, et arvuti taga on hea kritiseerida ja näpuga näidata sellele mis kõik on valesti (kuigi see on ka väga subjektiivne, mis on õige ja mis vale), selmet siis käed külge panna ja parandada. Miks sa politseikooli ei astu? Peale selle (edukat) lõpetamist oleks meil üks tubli patrullpolitseinik teedel olemas ning siis umbes 10a pärast juba (võimalusel ja hea käitumise korral) kontooras, kus saad käsulaudu anda nii nagu õige on.

Ja kas tõesti peab väga suur osa elust käima ümber mootorratturite? Et tuleb rääkida sellest, mis nad teevad hästi ja mida halvasti ning mida saab paremini jne. See oleks nagu 30-40a tagasi, kui kõikides uudistes oli kindel rubriik põllumajandus ja selle saavutused. See lihtsalt pidi nii olema.
Ja miks siis mootorratturid ikka nii erilised on? Siis peaks räägitama ka kindlasti autojuhtidest rohkem ning jalgratturitest ja jalakäijatest, trollijuhtidest, arstidest, õpetajatest, päästetöötajatest, poemüüjatest, treialitest, elektrimähiste koostajatest, metsavahtidest, hambaarstidest jne. Igaühel oleks ikka oma kindel aeg ja meediaruum.

Aga üldiselt ikka on nii, et arvamus on ikka nagu per se, igaühel on oma ja sinu oma ei ole kuidagi teistest parem. Või on?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”