Õnnetused mootorratastega 2018

reimps

Re: Õnnetused mootorratastega 2018

Lugemata postitus Postitas reimps »

oxide kirjutas:

kas see on nüüd iroonia või sa teed tõesti nii. Kui tõesti teed siis miks küll, kompleksid või varajane keskea kriis.

A miks ei peaks tegema? Pole ilus vä? Roolis kõrvalise jamaga teistele ohuks olla on ok, aga sellistele närvidele käia ei tohi?
Ühe taksisti ehmatasin üleeelmisel nädalal vist omasooiharaks, hakkas numbrit küsima, tahtis vist välja kutsuda. Ometigi võiks elukutseline autojuht olla kursis, mis ta masina ümbruses toimub, mitte silmaklappidega liikluses osaleda. Minu eesmärk on natukene meelde tuletada, et kui juhid, siis juhid, mitte ei tegele kõrvalisega. Politsei selle järelvalvega igastahes hakkama ei saa.
Mul pole ka raske koputada aknale ja suuliselt märkus teha mõnele liiklushälvikule, aga olen vaikselt sellest üldse loobumas - ei taheta suhelda, no üldse mitte. Ette keerata, rammida jms trikke teha julgevad, aga kohe järgnevale arupärimisele ei taha kuidagi reageerida. Miks ma peaks laskma idikal õndsas karistamatuse teadmises lasta jätkata oma idiootset liiluskäitumist, kui ma võin äkki meelde tuletada, et on olemas liiklusseadus ja enamusele üllatusena ka seda, et ta pole päris üksi teedel.

Siinkohal olen ma 100% selle tüübi poolel, kes siin miski kuu tagasi ülbele lohhile Keskturu juures nuga ka andis, kui too märkuse tegemise peale ründas. Oli jah natsa ekstreemne, aga hädakaitse on hädakaitse. Kui rohkem inimesi liikluses debiilikutele märkuse teeks, hakkaks äkki liikluskultuur paranema ka. Riik siinkohal oma ülesannete kõrgusel küll pole, pole pikka aega olnud ja näe ka, et hakkaks olema. (Need vanad ka, kes paar päeva tagasi mingitele lontidele trollis vastu pead andsid ja välja viskasid - müts maha nende ees.)

EDIT: kompleksid kindalsti on olemas, rataski keskmisest ägedam ja võimsam. Keskeakriisi suhtes ei oska öelda, ma käitun siiani pigem nagu 20-aastane, sest ma ei viitsi elu liiga tõsiselt kogu aeg võtta. Sääste, ülikonda, alimente ja kabrioletti ka pole.

Mine “Vaba teema”